De Binnenkijker: bij Shirley

De Binnenkijker is een maandelijks terugkerende blog geschreven door Fabryk fans met prachtige inspirerende interieurs.
Deze maand gaan we binnen kijken bij Shirley van wonenop1

Ik ben Shirley Bonenberg, ik ben getrouwd met Jaap en we hebben een zoon van 15 jaar, hij heet Damian. We hebben een hond, genaamd Lola en er lopen 4 fluffy kippen in de tuin die voor onze dagelijkse verse eitjes zorgen. We hebben een eigen bedrijf, mijn man is accountant/fiscalist en ik doe de administratie. Verder heb ik leuke opdrachten via Instagram, waar ik regelmatig druk mee ben. Op Instagram heet ik @wonenop1

Landelijk, industrieel, Scandinavisch met een vleugje design

Mijn woonstijl is niet in een woord te noemen. Ons huis heeft natuurlijk, omdat het een boerderij is, landelijke details. In mijn vorige huis had ik een landelijke inrichting, dat kon daar prima omdat het een modern en strak huis was. Hier vond ik dat niet mooi staan, het was too much. Dus al snel voegden we industriële details toe zoals lampen en de grote eettafel. Om het industriële iets zachter te maken heb ik op gevoel Scandinavische details toegevoegd in de vorm van stoelen en accessoires. Ook een vleugje design wil ik niet missen in huis. Klinkt als een rommeltje, maar dit is de omschrijving van mijn stijl.

Mijn inspiraties voor mijn interieur

Iedereen inspireert mij op Instagram, maakt niet uit hoe groot of klein je bent. In het begin had ik echt twee favoriete accounts, @binnenbijbuitenhuis en @huisno.30. Door deze 2 dames ben ik echt enthousiast geraakt om mijn Instagram-account uit te breiden. Een van hen is helaas gestopt, maar ze zijn nog steeds favoriet.

Woonwensen blijven altijd in mijn huis

Favoriet is momenteel ons bed. Na 25 jaar besloten we een ander bed te kopen met heerlijke matrassen. Het bed is niet alleen prachtig, maar hij slaapt ook nog eens heerlijk.

Zeker hebben wij woonwensen. Wij willen graag een aantal grote ramen en/of deuren laten plaatsen in onze gevel. Hiermee willen we buiten meer bij binnen betrekken. En we hebben een prachtig uitzicht waar we nu te weinig van zien. Als dit eenmaal klaar is kunnen we ons tuinplan verder uitbreiden en aanpakken. Op kort termijn ga ik onze badkamer op de benedenverdieping lowbudget een metamorfose geven. Dat zal al snel te zien zijn op Instagram.

Ik doe niet snel een miskoop. Ik zou dus niet zo snel iets op kunnen noemen. Over het algemeen koop ik niet zonder goed nagedacht te hebben, meestal heb ik al lang in mijn hoofd wat ik wil kopen.

Ik vind jullie geometrische figuren echt prachtig! En heel knap hoe zoiets gemaakt wordt! Ook jullie cirkels zijn geweldig, wat een andere sfeer kan dat gelijk geven aan een ruimte.

Geweldige cirkels voor een geweldige sfeer

Ik heb Fabrykdesign leren kennen via Instagram. Ik zag al steeds mooie producten voorbij komen bij andere Instagrammers. Ik was dan ook zeer verheugd toen ik zelf iets mocht uitzoeken.

Zelf heb ik de geometrische vis in de keuken hangen. Die past geweldig bij mijn stijl en ik krijg er veel compliment over.

Stylingtip: Ga eerst een tijdje wonen in je huis voordat je van alles koopt en neerzet. Het is snel te veel of het zijn te veel stijlen door elkaar heen. Kijk goed bij anderen, op social media of woonprogramma’s wat je echt leuk vindt. En probeer zo je eigen mix te vinden, zodat het echt jouw stijl wordt.