Een dagje inspiratie en meedraaien in de fabryk?

Volg één van onze workshops

Creatief bezig zijn of je kennis vergroten? Het kan allemaal!

Workshop Geometrische Vormen Waxen

Geometrische vormen zijn favoriet bij Fabryk Design. Het is daarom ook niet gek dat we een workshop hebben ontwikkeld waarbij jij een laatste hand kunt leggen aan je eigen, favoriete geometrische vorm. Tijdens deze workshop voorzie jij jouw vooraf uitgekozen vogel, vis of voertuig van een waxlaag. Uiteraard schuur je jouw vorm ook nog netjes en zorg je dat je de vorm thuis kunt ophangen. We nemen jou en je gezelschap stap voor stap mee door dit proces.

Workshop Touwlamp
Knopen

Wie vindt deze lamp niet te gek? Volgens ons iedereen. Daarom hebben wij bij Fabryk Design een workshop ontwikkeld om jou te leren hoe je deze geweldige lamp zelf maakt. We knopen de 180 cm lange lamp van gerecycled katoen. Kies de kleur die past bij jouw interieur en ga onder begeleiding van ons aan de slag.

Workshop Arm Breien
Woonplaids

Woonplaids zijn een prachtige aanvulling jouw interieur. Wat is er nou leuker om er zelf eentje te maken! Volg onze workshop arm breien en maak jouw eigen plaid. Een complete workshop, waarbij je niet alleen met een prachtig item naar huis gaat. Maar ook een enorme korting te pakken hebt op de woondeken. 

Laat je creativiteit aanwakkeren bij Fabryk Design

Bij Fabryk Design zijn wij goed in het ontwerpen en maken van meubelen en woonaccessoires. Dit doen we al vele jaren. Wij verkopen onze producten in binnen- en buitenland en daar zijn wij trots op. Onze passie voor meubelen en design willen we graag delen, overbrengen en doorgeven. Daarom hebben we verschillende workshops ontwikkeld. We nodigen jou en je vrienden, collega’s of familie graag uit in onze eigen fabryk voor een van onze workshops.

 

Volg een creatieve workshop en ga naar huis met een eigengemaakte woonaccessoire

Familiedag, teamuitje of vriendinnenavond? Kom langs in de fabryk van Fabryk Design voor een van onze vele workshops. Na een avond inspanning en plezier ga jij naar huis met je zelfgemaakte woonaccessoire. Een geometrische vorm naar keuze, een zelf geknoopte touwlamp, of een macramé wandhanger. Of leer in een dag (of meerdere) de fijne kneepjes van interieurstyling.