Let op, website is op dit moment onder constructie.
Op 1 Mei 2024 gaat de website online.

 

Mijn naam is Naomi Vermunt en ik ben 15 jaar getrouwd met Martijn. Samen hebben we een zoon van 12 (Daan). Ik werk al 12 jaar met veel plezier in de mode en buiten mijn werk ben ik heel erg graag met interieur bezig.

Een prive account

Sinds maart van 2019 ben ik op instagram foto’s van ons huis en onze tuin gaan delen onder de naam lucky_coins_home. Ik volgde op mijn privé account al een tijd interieuraccounts en het leek mij leuk om ook interieur inspiratie te delen, maar dan zonder de mensen om mij heen te vermoeien met mijn foto’s.

Mijn droomhuis

Wat mijn droomhuis is vind ik moeilijk te omschrijven, want de wensen veranderen wel iedere paar jaar. Ik denk dat het huis waar we nu in wonen wel heel dicht in de buurt van mijn droomhuis zit, alleen zou mijn keuken dan iets ruimer mogen, zodat er een lekkere grote tafel en een kookeiland in zou passen. O ja….. en zo’n super stoere brick wall hoort in mijn droomhuis. Die heb ik nu (nog) niet. Iets te wensen en te dromen moet je altijd over houden hè?!

Een semi-vrijstaande woning

Het huis waar we in wonen is een semi-vrijstaande woning met twee etages. Doordat we een plat dak hebben, hebben we op zolder erg veel ruimte. Daar hebben we twee grote slaapkamers en een daarvan heeft een badkamer en-suite. Op de eerste etage hebben we drie slaapkamers en een badkamer. Mijn favoriete plek in dit huis is het hoekje van de bank. Op deze plek kan ik het hele huis (behalve de keuken) en de tuin overzien.

Deze ronde spiegel heb ik van mijn ouders gekregen. Een winkel hier in het dorp stopte ermee en daar namen ze even een kijkje. Toen ze de spiegel zagen vonden ze het echt iets voor mij, hebben hem gekocht en stonden er 10 minuten later mee bij mij voor de deur. Lief hè?!

Lucky Coin van Madumadu

Deze lucky coin van Madumadu wilde ik graag hebben, omdat ik hem buiten het feit dat ik hem mooi vind ook heel tof vind. Verder past hij perfect bij mijn instagram naam. Helaas kon ik hem alleen maar in het zwart vinden. Hun eigen webshop had hem ook alleen nog maar in het zwart. Gelukkig wilde een winkel die het merk verkocht voor mij informeren of ze niet stiekem ergens nog op een plank deze toffe woonketting hadden liggen. En wat bleek, dat hadden ze inderdaad!! Jammer genoeg is het merk ermee opgehouden, want ik vind dat ze erg toffe spullen verkochten!

Chillen

Mijn laatste interieur aankoop is een tweezits bank voor in de gamekamer van Daan. Deze kamer grenst aan de woonkamer en heeft openslaande deuren. Als Daan er niet zit te chillen met vriendjes staan de deuren eigenlijk altijd open, zodat het een verlengde van de woonkamer is. Daar stonden altijd nog twee oude fauteuils, maar een daarvan was echt aan vervanging toe. Nu hebben we ervoor gekozen om er een bank neer te zetten, waar je makkelijk met z’n drieën op kunt zitten. De bank hebben we nu twee weken en we zijn er super blij mee.

Mijn inspiratie van Instagram

Mijn inspiratie haal ik vooral van instagram, Pinterest en woonwinkels. Ik vind het heerlijk om in winkels met oude bouwmaterialen rond te struinen. Oude spullen vind ik te gek! Vooral van die stoere rauwe spullen. Het liefst combineer ik dat weer met nieuwe strakkere spullen.

Stoere fiets in de gamekamer

Het tofste product van fabrykdesign vind ik zelf toch wel Harry de haring. Toen ik 40 werd stond deze dan ook bovenaan op mijn lijstje en heb ik hem ook nog eens gekregen van vrienden. Hij staat zo gaaf in huis!

Graag zou ik mijn fabrykdesign collectie ooit nog eens uitbreiden met de fiets. Deze vind ik ook zo ontzettend stoer!! De plek waar hij moet komen heb ik ook al in mijn hoofd, namelijk boven de tv van de gamekamer. Ik zou dan voor de fiets in houtkleur gaan, zodat hij lekker afsteekt bij de televisie!

Een verzameling woonaccessoires

Dan als laatste nog mijn woonzonde….., ik kan heel moeilijk afscheid nemen van spullen, want hey, stel je voor dat ik volgende week ineens verzin dat ik het toch nog kan gebruiken. Hierdoor hebben wij boven 1 kamer die uit zijn voegen klapt met allerlei woonaccessoires die op dit moment niet gebruikt worden. Nou ja, we houden die deur lekker dicht en gelukkig hebben we met z’n drietjes nog genoeg kamers over die we wel normaal kunnen gebruiken 😉