Levertijden

We begrijpen dat jij je bestelling het liefst zo snel mogelijk ontvangt. Het is goed om te weten dat een groot deel van onze producten met de hand wordt gemaakt en ingepakt. Daarom kan het soms iets langer duren voor we je bestelling kunnen versturen. De levertijd van deze producten bedraagt 4 tot 6 werkdagen.

Voor producten met een print, zoals de muurcirkels en kussens, geldt dat wanneer je deze bestelt deze speciaal voor jou worden gemaakt. Hierdoor kunnen wij overproductie voorkomen en onze voetafdruk op de aarde zo klein mogelijk houden. Deze producten worden vanuit onze drukker rechtstreeks naar jou toegestuurd. De levertijd van deze producten bedraagt 4 tot 6 werkdagen.

Voor producten zoals meubelen, lampen en klokken is de levertijd langer. Dit staat aangegeven bij het product.

Tijdens piekperiodes en de sale kan de levering langer duren dan normaal.

Wij leveren op maandag t/m zaterdag, m.u.v. feestdagen.

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We kunnen dan de bestelling nog voor je wijzigen.

Verzending:

Wij maken gebruik van de diensten van Sendcloud. Zodra je bestelling door ons meegegeven wordt aan onze vervoerder ontvang je een e-mail met een track en trace link. Deze wordt actief zodra je pakket door de vervoerder is gescand. Het kan dus een aantal uren duren voordat de track en trace link actief is.

 

Verzendkosten

Standaard verzendkosten zijn €6,95
Brievenbuspost is €4,95

 

Afhalen

Je kunt je bestelling ook gratis bij ons afhalen in Zenderen op werkdagen tussen 9:00 en 17:00 uur.

FBRK. Lamp Wood SFEERFOTO - milan-lamp - Lucht - Nadine 2022 -
SFEERFOTO - label-fbrk - Nadine 2022