Ontvang 10% korting op alle juf & meester cadeautjes en Vaderdag uit onze giftshop!
Lees hier de actievoorwaarden.

Wil jij meedoen aan ons affiliate programma?

Verdien met jouw platform

Verdien commissies tot wel 20 %

Word jij een affiliate?

 

Fabryk Design: puur, stoer met een snufje geometrisch design

Bij Fabryk Design werken we elke dag met een divers team aan de creatie en ontwikkeling van mooie producten. Wij maken en ontwerpen woonaccessoires en meubelen. Puur, stoer met een snufje geometrisch design. Al onze producten zijn van ons eigen label en worden in Nederland geproduceerd: houten maatwerk meubelen, designlampen en geometrische vormen. Daarnaast bieden we een scala aan muur- en woondecoratie aan die worden verkocht in verschillende winkels in Europa en die wij internationaal verkopen via onze eigen webshop.

We are on a mission

Sociaal maatschappelijk ondernemen is een belangrijke pijler bij Fabryk Design. Wij willen niet alleen unieke dingen maken en verspreiden, wij willen bijdragen aan een mooiere wereld. En dit in de breedste zin van het woord. Daarom vind je bij ons ook een dagbesteding waar mensen met of zonder beperking en mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt hun plek in de maatschappij (her)vinden.

Registreer partner-account

Log in op je account

Wachtwoord vergeten?

"Het programma is voor mij een extra inkomstenbron"

Door deel te nemen aan het affiliate programma van Fabryk Design heb ik een extra inkomstenbron. Hierdoor kan ik extra inkomsten genereren met mijn blog!

Are you with us? Word een affiliate

Om een nog breder publiek te bereiken, zijn wij op zoek naar partners. Ben jij enthousiast over onze producten en sluit onze missie aan bij die van jou? Werk jij net zo transparant en eerlijk als FBRK design? Wil jij onderdeel worden van een maatschappelijke organisatie waar creativiteit, zorg, ontwikkeling en begeleiding samenkomen? Doe dan mee met ons affiliate programma. We vertellen je graag hoe het werkt en wat de voordelen voor jou zijn:

Voor wie is ons affiliate programma?

Heb jij een blog of ben je actief op Instagram? Bereik jij het juiste publiek? Ben je sympathiek, vind je maatschappelijk verantwoord ondernemen belangrijk en hou je van interieur? En wil jij geld verdienen door middel van een affiliate programma? Dan zouden wij wel eens een match kunnen zijn!

Ons affiliate programma, zo werkt het:

  • Jij enthousiasmeert jouw community over onze producten
  • Je krijgt toegang tot onze promotiematerialen en we ondersteunen je waar mogelijk
  • Verkopen wij een product via jou? Je ontvangt een vergoeding van 15%
  • Ga jij als een speer? Dan kan de commissie oplopen tot 20%!

Wil jij geld verdienen met jouw platform? Registreer je direct hier! Heb je al een account? Log dan in.

Ben jij blogger, vlogger of denk je dat we op een andere manier wat voor elkaar kunnen betekenen? We horen graag van je.

 

Ganzen-zw-mooiibo-2.jpg

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik deelnemen aan het affiliate programma?

Registreer via je het inschrijfformulier op deze pagina. Wij ontvangen jouw verzoek en zullen deze beoordelen. Op basis daarvan ontvang je aanvullende informatie en wordt er automatisch een link voor jouw gegenereerd.

Kan ik alleen meedoen als ik een website heb?

Nee, je kunt ook meedoen als je alleen actief bent op social media accounts. Bij voorkeur heb je naast jouw social media kanalen ook een website, maar wij hebben ook mogelijkheden om mee te doen met alleen socials.

Hoelang duurt het voordat ik kan starten met het programma?

Je krijgt binnen 2 werkdagen een reactie van ons op jouw aanvraag en daarna kan je aan de slag!

Waar vind ik promotie materialen?

Je kunt de promotiematerialen downloaden vanuit jouw persoonlijke affiliate account. We hebben banners in verschillende afmetingen, die je kunt gebruiken. Mocht je daarin iets missen, dan helpen we je graag dit te maken, mits het binnen onze branding valt.

Werken jullie met kortingscodes en exclusieve acties?

Hier staan wij zeker voor open en daar mag je ons altijd voor benaderen. Heb je een goed idee, dan mag je deze mogelijkheden altijd met ons bespreken.

Onze voorwaarden

Algemene voorwaarden

Aan ons affiliate programma zijn een aantal spelregels verbonden, deze vind je hier: Algemene voorwaarden

Vergoedingen & uitbetaling

Elke maand betalen wij de commissie uit aan onze affiliates. Je kunt dus rekening houden met een betalingstermijn van 30 dagen, vanaf het moment dat je bent gestart.

Je ontvangt een commissie van 15 % over de verkopen vanuit jouw platform.