Creativity is having fun!

Word jij één van onze Fabryk Designers?

Je bent creatief en maakt de mooiste designs, wat is het toch zonde als deze in de kast  blijven liggen! Daar hebben wij iets op bedacht, een platform voor designers! Fabryk Design verkoopt o.a woonaccessoires, geometrische dieren en meubelen.  Een van onze pijlers zijn de muurstickers en kussens voor particuliere klanten en winkels in binnen- en buitenland. Hoe tof is het als we jouw designs verkopen op onze producten? Vanaf nu is dat mogelijk!

Hoe werkt het?

Jij stuurt je designs naar Fabryk Design per e-mail.

Daarna zullen wij de designs controleren, dit duurt meestal een paar dagen.  Jij ontvangt een mail van ons zodra je designs zijn goedgekeurd. Daarna zullen we ze plaatsen op onze website.

Wat doen wij met jouw designs?

Fabryk zal jouw unieke designs printen op verschillende producten, denk aan kussens en muurstickers of wat denk je van een wandkleed!  Of wellicht maak jij een unieke tekening van een wanddecoratie die wij vervolgens in hout kunnen frezen.

Natuurlijk mag jij ook de producten bij ons in kopen. Je krijgt dan 10% korting op je bestelling.

Samen inspireren:

Fabryk wil inspireren! Samen maken we de wereld een stukje mooier. Met onze duurzame manier van werken door bijvoorbeeld met duurzame materialen en het minimaliseren van afval zijn wij hier bewust mee bezig.

Door samenwerkingen te creëren met creatieve designers is onze overtuiging ”Teamwork makes the dreamwork” hierdoor kunnen de designers en Fabryk Design elkaar naar een hoger level tillen.

Doe je mee? 

Wil jij meedoen, geef je op. Onderstaand een beschrijving wat je kunt verwachten en hoe designs aangeleverd kunnen worden.

.01

Uploaden

De patronen of designs die je hebt gemaakt voor Fabryk Design mail je naar ons mailadres info@fabrykdesign.nl  Binnen 3 dagen ontvang je van ons een bevestiging dat wij je designs hebben ontvangen. Wanneer ze door ons zijn goedgekeurd worden ze geplaatst in de webshop van Fabryk Design. Freesbestanden kunnen wat langer duren omdat we hier eerst test exemplaren mee moeten maken.

.02

Vergoeding & aanmelden

Wanneer een klant of winkel een product koopt met jouw ontwerp ontvang je automatisch 10% fee. Dit houden we bij in ons affiliate programma. Om deel te nemen aan ons affiliatie programma schrijf je hier in. Iedere designer wordt gekoppeld aan zijn patronen/designs zou kunnen wij meten hoeveel producten er verkocht worden.  Eens per maand vind er een uitbetaling plaats.

.03

Ereplek op website & socials

Fabryk is trots op al haar designers. Wij vinden daarom dat jullie ook een ereplaats verdienen op onze website en socials! Graag ontvangen we van jou een profielfoto en aanvullende informatie over jou en je bedrijf. Ook zullen wij een link plaatsen naar je eigen website/socials.

FBRK. Geometrische Boho Mandala drieluik Zwart

[Fbrk.] designer

Jij blijft eigenaar van jouw designs.

In alle gevallen behoud jij het auteursrecht van je ontwerpen. Je geeft enkel toestemming aan Fabryk Design om de designs te gebruiken voor commerciële doeleinden. Andersom verlangen wij dit ook van jou. De designs die je maakt voor Fabryk Design mogen ook enkel door ons gebruikt worden. Zo blijven de designs uniek en speciaal!

Voor het mooiste resultaat accepteren we de volgende instellingen van het bestand:

  • Dpi minimaal 150 Maximaal 25 mb, opgeslagen met CMYK
  • We raden aan om te uploaden:
    • .jpg – 150 dpi – CMYK-browser: Safari of Edge
    • Of anders: .png – 150 dpi browser: Chrome, Safari, Edge of Firefox

 

Aan de slag

Heb jij je aangemeld als designer en wil jij beginnen met ontwerpen? Download dan hier je bestanden en mock up tutorial.