Fabryk Design

Custom-made projecten

Fabryk Design werkt ook graag in opdracht voor de zakelijke of particuliere klant. Wat kunnen wij hierin voor u betekenen?

Met onze machines kunnen wij zowel laseren als cnc-frezen. Standaard hanteren wij lage prijzen voor lasersnijden en cnc-frezen. Voor zowel grote als kleine projecten bent u bij ons aan het juiste adres. U ontvangt altijd een prijsopgave voor uw project. Om u toch een idee te geven hoe onze prijzen zijn opgebouwd volgt hieronder een toelichting.

Start en instelkosten

Voor iedere nieuwe opdracht rekenen wij €15 start en instelkosten. Wij controleren uw aangeleverde bestand en indien nodig brengen we hier kleine wijzigingen in aan. We maken van uw bestand een werktekening die ge-exporteert wordt naar de machine om uw uiteindelijke ontwerp te kunnen maken.

Ontwerpkosten

Fabryk Design denkt ook graag met u mee wanneer het gaat om nieuwe ideeën! In dat geval zullen wij in een offerte de kosten specificeren voor de tijd die wij nodig zijn om uw idee om te zetten naar een werkbare tekening voor onze machines. Het uurtarief voor het tekenen en ontwerpen is €65,- per uur ex BTW. Het ontwerpen van een geometrische vorm op maat kost €75,- Voor kleine opdrachten hebben we in de praktijk ongeveer 30 minuten nodig. Voor complexe tekeningen kan dit oplopen tot meerdere uren. Ook hier ontvangt u van tevoren een prijsopgave van. Het hele process van ontwerp naar het uiteindelijke product duurt gemiddeld 10 werkdagen.

Lasersnijden kosten

De kosten voor het lasersnijden is gebaseerd op de tijd die we nodig zijn voor de uitvoering van uw project. De snijtijd hangt sterk samen met het soort materiaal en de complexiteit van de tekening. De tijd die we nodig zijn kunnen wij aflezen in de software waar we mee werken. Zo kunnen we vrij gedetailleerd aangeven hoelang we bezig zijn met een project. Ons uitgangspunt is dat we €1 per minuut rekenen voor het laseren.

Materiaalkosten

Het is mogelijk dat u zelf onbewerkt materiaal aanlevert voor uw project. Heeft u zelf geen materiaal dan kunnen wij dit voor u verzorgen. Dit gaat altijd in overleg. Ook de afwerking van uw werkstuk kunnen wij voor u verzorgen. Denk hierbij aan aflakken, waxen, oliën of verlijmen.

Verzendkosten

U kunt uw werkstuk ophalen, u bent bij ons van harte welkom op het bedrijf om een kijkje achter de schermen te komen nemen. Verzenden is ook geen enkel probleem. In de meeste gevallen kunnen wij uw project verzenden met pakketpost. De kosten hiervoor bedragen €6,95 per pakket. Wanneer het in een brievenbusdoosje past, zullen we uiteraard hiervoor kiezen. Grote projecten met een omvanggordel van circa 150 cm worden verzonden met een koerier. De prijzen hiervoor zullen we van te voren met u overleggen.

Offerte aanvragen

Gebruik onderstaand contactformulier of mail naar info@fabrykdesign.nl.

10 + 13 =