Fabryk Design

FBRK. Designers

Nicolien

“De randen van het leven fotograferen”, Geboorte en afscheid en alles wat er tussen zit….

Samen met mijn gezin woon ik in het Friese Nijelamer, een prachtige dorpje omgeven met een mooie natuur zoals de Rottige Meenthe en het Brandemeer. Al ruim 8 jaar mag en kan ik op een bevlogen wijze fotograferen en mensen om mij heen foto’s geven die rakend en puur zijn en die hopelijk een bijdrage zullen leveren aan kostbare herinneringen. Ik vind het een hele eer dat een prachtig bedrijf als Fabrykdesign met mij wil samenwerken.

Lieve groet,

Nicolien Sijtsema

Janne

Hi! Ik ben Janne, 28 jaar en woonachtig in Friesland.

In het dagelijks leven werk ik als Casemanager in de gevangenis.

Om naast mijn werk te ontspannen vind ik het heerlijk om met mijn camera de natuur in te gaan. Hoe leuk is het dan, dat ik onze mooie natuur op deze manier met jullie mag delen! Vanaf deze week zijn mijn foto’s te verkrijgen als Muurcirkels bij Fabryk Design!

Liefs,

Janne

Marissa

Ik ben Marissa, ik ben 12 jaar en voor Fabryk Design heb ik 4 tuinposters met line art gemaakt. Ik vind het echt ontzettend leuk dat FBRK. mijn tekeningen heeft gebruikt voor de nieuwe tuincollectie!

Mijn tante, Patricia, werkt bij Fabryk Design en zij zei dat het leuk was om iets met line art te maken. Ik zag daar veel plaatjes van voorbij komen en dat leek me erg leuk om te proberen.

Tekenen is mijn hobby en dat doe ik al vanaf dat ik nog heel klein was. Ik heb het mezelf aangeleerd en ik vind eigenlijk alles wel leuk om te tekenen. Naast tekenen turn ik heel graag en zit ik in de selectie groep. Later wil ik het liefst in het ziekenhuis werken, omdat ik graag mensen help.

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.