Interieuradvies

Fabryk Design

Interieurontwerp

Wil jij ook alles uit een ruimte halen wat er in zit? Je thuis voelen in jouw huis/kantoor of werkplek? Kortom een omgeving creëren waar jij en je gezin zich helemaal thuis voelen of waar je productief kunt werken? Dan ben je bij Fabryk Design aan het goede adres! Want, in de jungle van woonprogramma’s, tijdschriften en Pinterest zou je toch denken dat je heel goed zelf een interieur kunt inrichten? Niets is minder waar, want met zoveel stijlen, smaken en verschillende materialen is het lastig kiezen.

Jouw persoonlijkheid en smaak is van groot belang om een interieurplan of stylingadvies tot een succes te maken. Onze werkwijze bestaat dan ook altijd uit een kennismakingsgesprek, online of offline, zo leren we jou kennen en jouw smaak (her)kennen!

But first…

Nadat je de bestelling hebt geplaatst, wordt er binnen 2 dagen contact met je opgenomen door onze interieurstyliste en plannen jullie samen een intakegesprek in.

Als je één van onze pakketten besteld betaalt u eerst alleen voor de intake kosten. Als je na het intakegesprek besluit om verder te gaan met het proces dan krijg je de factuur opgestuurd met het resterende bedrag.

Kennismaken

Wij houden van duidelijkheid en geen verrassingen achteraf. Onze tarieven zijn gebaseerd op prijzen per kamer of ruimte. Uit ervaring weten we dat klanten behoefte hebben aan praktische oplossingen zoals meer opbergruimte en tips om het gezelliger te maken. Tijdens het kennismakingsgesprek bij jou thuis of online neemt onze stylist alle tijd voor het bespreken van je woonwensen. Ook worden er foto’s gemaakt van de huidige situatie.

Aan de slag

Het creatieve proces begint, alle ideeën worden verzameld en worden omgezet in moodboards. Afhankelijk van de wens van de klant wordt een 2D of 3D ontwerp gemaakt en aangevuld met een shoppinglist. Wat wij belangrijk vinden is dat de persoonlijkheid van de klant terug komt in het interieurplan. Niemand wil in een showroom wonen, maar juist in een huis met persoonlijke sfeer en beleving.

Presentatie interieurplan

Het uiteindelijke ontwerp wordt gepresenteerd bij jou thuis of online (afhankelijk van de situatie). We doorlopen stap voor stap het gehele plan en achteraf wordt deze digitaal aan je gemaild.  Na ontvangst van je interieurontwerp kun je direct aan de slag! Uiteraard staan wij ook na het afronden van de opdracht voor je klaar.

Kennismaken met de Fabryk stylistes

Ik ben Sylvia Halbertsma en ik ben al een aantal jaren werkzaam als Interieurontwerper- en styliste. Inmiddels heb ik al vele mensen mogen helpen met hun interieur. Mijn ervaring in de zakelijke markt en projectinrichting komt nu heel goed van pas! Ik heb geleerd breed te kijken en goed te luisteren naar de wensen van de klant. Het is mijn uitdaging om een fijne thuis of werkomgeving te creëren!

Met mijn – frisse blik – kijk ik graag naar jouw interieur, want tenslotte geldt dat: “Goed moet mooi zijn en mooi moet goed zijn.”  

Ik ben Nina en heb de opleiding interieur adviseur gedaan. Tijdens mijn opleiding en stages heb ik al veel ervaring op mogen doen in het geven van een kloppend advies in zowel 2D als 3D. Het is mijn doel om een mooi en origineel interieur advies te geven wat helemaal bij jou, als klant past! Mijn hart gaat sneller kloppen van verassende interieurs waarbij spannende combinaties worden gemaakt in zowel kleur als meubels.

Tijdens het kennismakingsgesprek voel ik al snel aan welke woonstijl past bij de klant, voor mij is het de uitdaging om er een kloppend geheel van te maken.

Waar mogen we je mee helpen?

Zoveel mensen, zoveel wensen! Ga je voor een compleet nieuw interieur? Of wil je “slechts” een passend kleurtje op de wand? Wat je woonwens ook is, wij kijken met je mee en voorzien je van een passend advies. Naast woonkamer, slaapkamer of keukenstyling kunnen wij ook voorzien in een lichtplan. Daarnaast hebben wij binnen ons netwerk diverse leveranciers van meubelen, verf & behang, maar ook voor vloeren. Samen met onze leveranciers hebben we keuze uit de meest mooie eyecatchers voor jouw interieur!

Aan de slag! Wat zijn de opties?

Na het persoonlijke intakegesprek bij jou thuis of online gaan we aan de slag. Bij een thuisbezoek maken we foto’s van de ruimte(s) en nemen we maten op. Bij een online afspraak vragen we dit aan jou om voor ons te doen. Want, meten is weten!

Wij  gaan op kantoor aan de slag met een sfeerverzameling, of zo nodig een 3D ontwerp. Zodra het interieurplan klaar is maken we opnieuw een afspraak om het gemaakte plan te presenteren.

Belangrijk om te weten, Het is pas tijd voor glitters en champagne als jij helemaal tevreden bent! Het is onze taak om een interieurplan te ontwerpen, passend bij jouw woonwensen.

Wat kost een interieuradvies?

Om overzicht te creëren in de rits eindeloze mogelijkheden hebben we pakketten samengesteld. De tarieven zijn gebaseerd op prijzen per kamer of ruimte. Zit er niet bij wat je zocht? Neem dan contact met ons op, we maken graag een offerte op maat voor je.

Nog even de kleine lettertjes: We rekenen 0,19 cent per kilometer. Alle prijzen zijn incl. BTW. Voor zakelijke klanten geldt hetzelfde tarief maar dan Ex.BTW.

Interieur pakketten

Personal shoppen

 • Online kennismaking
 • Met de klant op pad
  of online shoppen

€55,- per uur

Kleuradvies

 • Kleuradvies per kamer
 • Intake gesprek online
 • Incl. kleuren en materialen voorstel

€95,-

Interieurplan

 • Interieurplan per kamer
 • Intake gesprek (huisbezoek
  of online)
 • Inspiratie/moodboard
 • Plattegrond/indeling 2D
 • Kleuren en materialen voorstel
 • Shoppinglist

€325,-

3D interieurplan

 • Intake gesprek (huisbezoek
  of online)
 • 3D interieurplan uitgevoerd in PDF of 360 ontwerp.

€625,-