Let op, website is op dit moment onder constructie.
Op 1 Mei 2024 gaat de website online.

 

Fabryk Design

Stagelopen

Kom jij ons team versterken?

 

Fabryk Design werkt al sinds haar oprichting samen met studenten van allerlei verschillende opleidingen. Dit blijkt al jaren een goede combinatie te zijn, want in 2019 ging het zelfs zó goed dat de Fabryk verkozen werd tot het beste leerbedrijf van het jaar in de provincie Friesland. De nominatie kwam van het Friesland College op aangeven van studenten die zelf stage liepen in de Fabryk.

Zowel Fabryk Design als de studenten hebben elkaar veel te bieden. Fabryk Design krijgt een enorm gevarieerd aanbod aan vaardigheden en kennis in huis. Gemotiveerde studenten gewapend met de nieuwste kennis kunnen veel bijdragen aan een bedrijf.

Ook de studenten zelf kunnen veel leren. Denk hierbij aan samenwerken met anderen, het omgaan met stress en deadlines en zelfontplooiing. 

Voor 2024 zijn wij op zoek naar stagiairs in verschillende vakgebieden. Dit zijn:

⦁ Allround meubelmaker / (scheeps)interieurbouwer.
⦁ Creatief vakman
⦁ E-commerce manager
⦁ Marketing & Communication specialist
⦁ Interieuradviseur
⦁ Allround mediamaker
⦁ Mediavormgever
⦁ Ruimtelijk vormgever

SFEERFOTO - sinne-rianne-ella-tussen ruimte -Nadine 2022
SFEERFOTO - auke-fabryk-design-catalogus - Nadine 2022 - Knapste man

Wat bieden wij?

Een veilige stageplek waar je jezelf kan ontwikkelen en je geleerde kennis toe kan passen in de praktijk. Ook word je begeleid door middel van gesprekken, zowel individueel als in groepen met andere studenten en collega’s.

Wat verwachten wij?

Je bent gemotiveerd en leergierig. Omdat je voltallig meedraait in een echt bedrijf verwachten wij dat je inzet toont, dat je zelfstandig kan werken en dat je actief betrokken bent bij je collega’s en het proces.

Wil je stage lopen bij Fabryk Design?

Stuur dan een email naar info@fabrykdesign.nl met een motivatiebrief en je CV. Je hoort daarna zo spoedig mogelijk van ons.