interieuradvies-liefde-voor-wonen

Creativity is who we are!

Een interieur met karakter passend bij jou, dat is waar wij voor gaan! Onze kracht is het eigen ontwerp van meubels en accessoires, die we ook zelf produceren. Daardoor heb je altijd een uniek item, die de aandacht krijgt die het verdient. We maken gebruik van stoere en robuuste materialen waaronder veel hout en staal. Het mixen van stijlen heeft de juiste uitstraling bij jouw leefruimtes.

Naast het ontwerp van meubels en accessoires, hebben wij een team met enthousiaste stylisten. Zij kunnen alle woonwensen vertalen naar een advies op maat of een middag hands on aan de slag. Bij Fabryk Design kan het allemaal, maatwerk staat bij ons voorop!

Esther

Esther_Veenstra_fabryk_design

Energiek, organiserend, optimistisch

Fabryk Design is mijn passie, van idee naar ontwerp en uitvoering. Ik ben super enthousiast over onze producten en niets maakt mij vrolijker dan tevreden klanten.

Sytze

Sytze_Veenstra_fabryk_design

Onvermoeibaar, man van staal

Ik wil graag karakter zien in onze projecten, iets wat echt oud is, een beetje krom of scheef mag gezien worden! Ik houd me vooral bezig met het “mannenwerk” lassen, zagen, schuren en natuurlijk het bedenken van nieuwe designs.