Homefreak en passie voor interieur

Mijn naam is Kimberley Kuiper, 30 jaar oud en wonend in Waalwijk. Ik woon in een nieuwbouwhuis samen met mijn man Jim, onze zoon Jake (5 jaar) en Jackie (bijna 4 jaar). Naast mijn enorme passie voor interieur ben ik parttime werkzaam als Online Marketeer.

Sinds begin 2018 heb ik een eigen blog genaamd Homefreak.nl en ben ik ook actief op Instagram.

Modern industrieel interieur

Mijn interieurstijl omschrijf ik als modern industrieel. Mijn favoriete kleur is toch wel zwart dus dat zie je veel in mijn interieur. Dit combineer ik veel met wit. Om het strakke geheel wat te breken wissel ik het af met oranjetinten en onze cognackleurige bank. Daarnaast passen we veel blank hout toe doordat we veel DIY (Do It Yourself) projecten hebben.

Inspiratie

Eigenlijk inspireren heel veel mensen mij op Instagram. Zo volg ik Jellina Detmar al vanaf het begin en ben ik ook groots fan van Madeleineshouse72 . Ondanks dat ik een hele andere interieurstijl heb kan ik ook echt genieten van het interieur van Mindyschroor en Thuisbijvierleeuwen . Een account dat ik pas heb ontdekt is Looliving . Zo’n jaloersmakend huis heeft zij!

De favoriete bank van Homefreak

Mijn favoriete item in huis is denk ik toch wel onze bank van Bodilson. Hij is heerlijk groot en hij is echt mega comfortabel (wel zo handig voor een bankstel). Inmiddels hebben we hem al ruim 2 jaar. Ik denk dat we hem voorlopig ook nog niet wegdoen. Pas als de vulling eruit komt gaan we op zoek naar een andere.

Dromen mag!

Ik heb nog een enorme wishlist voor in huis (dromen mag toch!?) Ik wil de trap echt heel graag eens aanpakken. Omdat we snel in het huis wilden trekken hebben we dit niet heel mooi afgewerkt. Nog elke dag spijt van. Daarnaast wil ik persoonlijk heel graag een nieuwe vloer in de woonkamer. Een lichtgrijze betonlook. Welk materiaal dat moet zijn, daar ben ik nog niet helemaal uit. Ook wil ik ooit nog eens betoncire in onze badkamer. Eigenlijk zonde want onze badkamertegels zijn helemaal nog niet aan vervanging toe dus voorlopig blijft deze wens ook gewoon nog op een wishlist staan in plaats van dat deze wordt uitgevoerd. Tot slot hebben we een grijze keuken. Ik zou het zo tof vinden als we deze zwart zouden maken. Zoals je begrijpt zijn dat alleen wel 4 grote klussen en met diverse grote reisplannen op de planning moeten we toch echt keuzes maken.

Een grote miskoop.

Mijn grootste miskoop is toch wel vloerbedekking op de bovenverdieping. Hoewel Jim bleef volhouden dat we hier niet voor moesten kiezen, hield ik voet bij stuk. Na 2 jaar hebben we de vloerbedekking snel vervangen. Nog elke dag ben ik heel blij met die beslissing want wat is vloerbedekking eigenlijk toch vies.

Zo stoer!

Ik heb Fabryk Design leren kennen door andere Instagrammers. Ik ben niet zeker meer wie het was (Yvonne Kwakkel of Jellina Detmar) maar ik was op slag verliefd op de geometrische vormen. Zo stoer!

Zelf heb ik 2 dino’s van Fabryk Design. Deze heb ik op de dinokamer van Jake geplaatst. Hij vind ze zo stoer en ik natuurlijk stiekem ook!

Mijn interieurstyling tip? Gewoon lekker aanmodderen! Inspiratie op doen bij anderen is prima maar vind vooral je eigen stijl. En vinden anderen dat maar niks? Jammer dan! Zolang jij je er maar fijn bij voelt. Dat is het allerbelangrijkste.

 

Lees ook:
De Binnenkijker: Bij Yvette
Hoe word ik affiliate bij Fabryk Design.