Let op, website is op dit moment onder constructie.
Op 1 Mei 2024 gaat de website online.

 

HOME IS NOT A PLACE IT IS A FEELING.

Workshop  interieurstyling

Workshop interieurstyling met Wendy van Studio Zinnig

Wil jij leren hoe jij jouw eigen interieur compleet kan maken? Lees dan snel verder.

Vorig jaar zijn we gestart met de workshop interieurstyling, een fijne groep cursisten leerden wij de kneepjes van het stylingsvak! De reacties op onze workshop zijn zo enthousiast dat we ook dit voorjaar weer van start gaan met deze training gegeven door Wendy van StudioZinnig.

Je ziet ze vaak voorbij komen op Instagram en in woontijdschriften, prachtig gestylde interieurs die helemaal kloppen. Kijk jij daar ook met een jaloerse blik naar, omdat je het zelf niet voor elkaar krijgt? Je hebt leuke meubels, gezellige accessoires maar het totaal plaatje lijkt nog steeds op een bij elkaar geraapt zootje? Dan hebben Wendy van StudioZinnig en Esther van Fabryk Design de perfecte workshop voor jou ontwikkelt!

Deze cursus is voor jou bestemd als je:

 • Je interieur wilt veranderen of aanpassen, maar je weet niet hoe
 • Wilt leren welke kleuren bij jou en je interieur passen
 • Wilt leren welke materialen je kunt toepassen
 • Gevoel en sfeer wilt toevoegen
 • Wilt oefenen met het maken van settings en stilleren

Na het volgen van de workshop interieurstyling kun je:

 • Je eigen sfeer creëren door het juiste materiaal- en kleurgebruik
 • Een interieurontwerp maken en een plattegrond lezen
 • De juiste stijl hanteren in een interieur
 • Een gestylde setting maken ( bijvoorbeeld een wand aankleden)

Door wie?

De workshop wordt gegeven door Wendy van Studio Zinnig en Esther van Fabryk Design. Wendy is in 1994 afgestudeerd aan de Kunstacademie en runt sinds 2005 haar bedrijf StudioZinnig. Naast haar werk als succesvolle interieurarchitect werft ze bekendheid met haar instagramaccount Studio_zinnig. Esther is eigenaar van Fabryk Design en ontwerp, produceert en verkoopt haar geometrische vormen en dieren wereldwijd. Samen met haar team geven ze interieuradvies, maken ze maatwerk meubelen en werken in opdracht aan bijzondere interieurprojecten. Daarnaast zet Esther zich in voor een betere wereld en heeft haar bedrijf zo ingericht dat ook mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt kunnen participeren.

“Het beste uit onze twee werelden komen samen in deze interactieve training. Je hebt geen voorkennis nodig om deze workshop te volgen. Samen gaan we aan de slag om ook van jouw huis een mooiste thuis te maken! “

De workshop in het kort

Kosten training:
€ 375,- incl. lesmateriaal, koffie/thee.

Duur  training:
3 dagdelen
overdag van 13.00 uur tot circa 16.00 uur
of in de avond van 19.00 uur tot circa 22.00 uur

Data maandag:
23, 30 maart en 6 april

Tijdsinvestering:
2 tot 3 uur per week zelfstudie

Locatie:
Fabryk Design

Groepsgrootte:
maximaal 5 deelnemers

Inhoud van de workshop

Tijdens de workshop leer je op een praktische manier kijken naar je interieur. Je leert de basisvaardigheden van interieurstyling en het creëren van sfeer en gevoel in je woning. Alle tips en trics van Wendy en Esther zijn ontzettend waardevol, wij leren jou graag de kneepjes van het stylingsvak. Je krijgt van ons:

 • Geometrisch dier/vorm van Fabryk Design t.w.v. € 89,95
 • Hand-out met veel handige tips en trics.
 • Lesmateriaal zoals moodboard, notitieboek etc. Het gebruik van aanwezige materialen.

 

De opgedane kennis kun je overal toepassen, in je huis, in de tuin of bij vrienden en familie! De vele tips en trics die je krijgt van o.a Wendy en Esther zijn mega waardevol!

Ben jij enthousiast geworden na het lezen van deze blog maar heb je nog vragen? Stel ze ons gerust. Je kunt ons bereiken op werkdagen van 9 tot 17.00 uur en op telefoonnummer 085 8640109 of via mail: info@fabrykdesign.nl