Let op! Wegens vakantie is het momenteel niet mogelijk om een bestelling te plaatsen.

Wat is het affiliate programma van Fabryk Design?

Stel, jij hebt toffe instagram pagina en/of je schrijft inspirerende artikelen op je eigen blog. Dan is het vanaf nu ook mogelijk om te schrijven en te posten over Fabryk Design. Met behulp van promotiemateriaal die je van ons krijgt kun jij bezoekers doorverwijzen naar Fabryk Design. Als daar vervolgens een verkoop uit rolt, dan krijg jij een percentage commissie van ons!

Wat is een affiliate?

Een affliate is een ander woord voor partner, je hebt een website, webshop of blog waar op je advertentie kan en wil weergeven. Met behulp van promotiemateriaal die je van ons ontvangt kun je jouw bezoekers doorsturen naar onze webshop. 

Wat moet ik doen?

Het enige wat jij hoeft te doen is ervoor te zorgen dat het promotiemateriaal goed aansluit op jouw doelgroep. Dit kan bijvoorbeeld door er inspirerende artikelen over te schrijven, of de advertenties op goed zichtbare plekken op je website weergeven. 

Hoe werkt het dan met social media?

Door het maken van enthousiaste posts maak jij jouw volgers enthousiast over onze producten. Nu is dat is op zich niet moeilijk, want onze producten zijn al super tof van zichzelf! Wist je bijvoorbeeld dat wij onze producten met de hand maken? Schuren, verven inpakken… alles wordt door onze eigen mensen gedaan. Naast Fabryk Design hebben we nog een bedrijf, namelijk FBRK-Werkt! Dit bedrijf hoort bij Fabryk Design en geeft mensen met een verstandelijke of lichamelijke beperking de kans om mee te werken in ons bedrijf. Wij geloven namelijk dat er voor iedereen een plekje is in de samenleving.

Hoe zit het met technische gedeelte?

Als je je aanmeld voor ons affiliate programma krijg je toegang tot jouw persoonlijke dashboard. Daar kun je een url genereren voor de producten of categoriën die je wilt promoten. Deze url gebruik je als hyperlink, hierdoor kunnen we registeren hoeveel verkopen afkomstig zijn van jouw website/blog. Ook als klanten niet kopen kunnen we wel zien hoeveel verkeer er afkomstig is van jou website.

Wat is mijn voordeel?

Behalve dat je een enthousiaste promotor wordt van Fabryk Design ontvang je ook een scherpe vergoeding van 15% van het verkoopbedrag. Ga je als een speer? Dan kan je vergoeding oplopen tot 20%. Past jou concept binnen de social marketing strategie van Fabryk Design dan zullen we je ook meenemen in onze uitingen.

Ben je enthousiast geworden?

Registreer je dan hier om partner te worden van Fabryk Design!

Registreer partner-account

Log in op je account

Wachtwoord vergeten?