Let op website is onder constructie! Het is momenteel niet mogelijk om een bestelling te plaatsen.  Er volgt snel een UPDATE

 

Het behaagelijk maken in huis

Na een heerlijke zomer, oke, ook een natte zomer trekken we ons de komende maanden weer terug in huis. Tijd om te cocoonen! De natuur bereidt zich voor op het loslaten, en dat is wat wij ook meer moeten doen. Gas terugnemen, loslaten wat is geweest en letterlijk meer naar binnen keren.

Hoe fijn is het dan om van je huis een behaaglijke plek te maken vol warmte en geborgenheid. De plek waar je helemaal jezelf kunt zijn en mag ontspannen. Langzaam maar zeker bereiden we ons voor op de donkerste maanden van het jaar, maar het zijn ook de maanden die zorgen voor gezelligheid en samenzijn. Borrelen met vrienden nu het weer kan, spelletjes spelen aan de keukentafel en uitgebreid koken!

De start van een nieuw seizoen

Na een lange wandeling opwarmen bij de kachel en genieten van een kop dampende thee, dat zijn voor mij echt de genietmomentjes van de herfst. De overgangen in het bos van groen naar roodbruin blad, de pluimhortensia’s die verkleuren van parelwit naar rood roze… Als je het wilt zien, zijn de kleuren prachtig en een inspiratiebron voor de komende winter.

Oktober is voor ons het startsein van een nieuw seizoen, tijd op binnen aan de slag te gaan! Geef je interieur een snelle make-over met een van onze prachtige items voor aan de wand.

Samen met onze collega’s van Fabryk Werkt maken we de meest mooie accessoires voor jouw interieur. Het is ieder seizoen weer een uitdaging om onze collectie aan te vullen met vernieuwende en duurzame producten.

Duurzaamheid

Voor ons wordt duurzaamheid een steeds belangrijker thema, weggooien van restmaterialen druist tegen onze principes in en daarom werken we aan een prachtige serie kunstwerken voor aan de muur gemaakt van afvalmateriaal. Ieder item is uniek en er bestaat maar een van!

Leuke acties!

Om de woonmaand goed van start te laten gaan hebben we de hele maand acties en kortingen! Van stapelkorting tot een gratis mini geometrische vorm bij je bestelling. Ben jij benieuwd naar ons uitgebreide assortiment? Kijk dan voor alle updates op onze website en socialmedia! We houden je daar dagelijks op de hoogte van het reilen en zeilen binnen onze fabryk, waar we met zoveel liefde samen met onze deelnemers werken aan de mooiste producten!

Volg ons ook op socialmedia