Vindt jij het ook lastig om de juiste kleuren bij je interieur te vinden en welke materialen je het beste kunt gebruiken? Wil jij leren hoe jij je eigen interieur kan stijlen? Lees dan snel verder.  

 

Meubelen & woonaccessoires. 

Je interieur veranderen en aanpassen is iets wat je niet zomaar doet. Je wilt je interieur wel zo houden dat het nog steeds gezellig is en dat je huis als thuis voelt. Dat al je persoonlijke items die belangrijk voor je zijn nog steeds goed te zien zijn en deze wil je combineert hebben met meubels en accessoires die je echt mooi vindt. Je probeert wat ideeën te verzamelen, maar door al die mooie inrichtingen raak je zelf een beetje de draad kwijt. Waar moet je beginnen en moet je echt niet iets nieuws aanschaffen?  Welke stijl past bij je? Landelijk wonen, industrieel of toch eclectisch? 

 

 Behangen of toch verven?

De kleur van je muren is al jaren wit en de kleur van je meubels ben je eigenlijk ook een beetje zat. Maar om je muur opeens pimpel paars te verven is ook een stap. Of een behangetje met een gekleurd motief is ook niet iets wat je er zomaar op plakt. Eigenlijk wil je zeker weten dat het mooi staat en dat je partner niet gillend het huis uitloopt.

Licht, stoffen en gordijnen.

Hoe krijg je nu de juiste sfeer in je huis? Wat moet je doen met stoffen en kleden. En hoe zit het met de gordijnen en de lampen? Je hebt wel eens van een lichtplan gehoord maar wat het nu precies is? En alle variaties in verlichting die je tegenwoordig hebt. Er is enorm veel keuze. De gloeilamp en de led lamp en dan ook nog de vormen, de kleur en de kracht van het licht.

Jij krijgt de antwoorden!

Op al deze vragen krijg je antwoord tijdens de Workshop van Wendy van Studio zinnig.
De workshop “Interieur stijlen” zit bomvol informatie waar jij naar op zoek bent. Je krijgt veel informatie over het veranderen en aanpassen van je interieur. Je krijgt veel tips over kleuren, materialen en licht.
Je leert op een praktische manier te kijken naar je interieur en je leert de basisvaardigheden van interieur styling en het creëren van sfeer en gevoel in je woning.
Aan het eind van deze Workshop kun jij met een gerust hart aan de slag in je huis en weet jij welk behang op welke muur moet om zo je huis de juiste sfeer te geven. Je weet in welke hoek je welke lamp moet plaatsen en hoe je die grote bank het praktisch neer kunt zetten. Kortom, lekker aan de slag om je eigen interieur te stylen.

Cadeautje van Fabryk!

Je gaat aan het einde van de training niet alleen naar huis met alle knowhow omtrent interieurstyling, je krijgt ook een geometrische vorm cadeau! Deze ga je zelf een kleur geven en voorzien van een leren label.

Door wie wordt het gegeven?

De workshop wordt gegeven door Wendy van Studio Zinnig .Wendy is in 1994 afgestudeerd aan de Kunstacademie en runt sinds 2005 haar bedrijf StudioZinnig. Naast haar werk als succesvolle interieurarchitect werft ze bekendheid met haar instagramaccount Studio_zinnig.

De workshop in het kort

Kosten training:
€ 375,- incl. lesmateriaal, koffie/thee.

Duur  training:
3 dagdelen
overdag van 13.00 uur tot circa 16.00 uur
of in de avond van 19.00 uur tot circa 22.00 uur

Data maandag:
23, 30 maart en 6 april

Tijdsinvestering:
2 tot 3 uur per week zelfstudie

Locatie:
Fabryk Design

Groepsgrootte:
maximaal 5 deelnemers

Early Bird Korting
Deze workshop nu voor 295,-!
Gebruik code: fabrykearlybird
*te gebruiken tot en met 31 januari 2020