Vrijdagmiddag

We draaien de radio wat harder en rammen de laatste pakketten van deze week erdoor. We kletsen wat over muziek en we hebben de gang er flink in. We geven een klap op het laatste pakket en besluiten dat het klaar is voor vandaag. Weekend!

fabryk-design-vrijdag-middag-borrel-vrijmibo-blog-esther-veenstra

De zon schijnt en het werk is aan de kant. We nemen de week door en de planning voor volgende week ook. Gewoon omdat het kan, een wijntje in geschonken en even een halfuurtje zinloos genieten. Nou ja zinloos, eigenlijk zijn dit soort momenten heel zinvol. Pip die speelt in het gras, de zonnestralen die heel erg hun best doen om mijn batterij weer op te laden. Kinderstemmen vanuit de tuin.

fabryk-design-esther-veenstra-pip-hond

Hoewel ik eerst dacht dat mijn geluk af zou hangen van de hoeveelheid bestellingen, de dikste omzetten en meer van dat soort zakelijke shit besef ik me ineens dat daar mijn geluk helemaal niet vanaf hangt. Natuurlijk moet de business door draaien en zijn we gefocust op 100% tevreden klanten, snelle(re) afhandeltijd, sturen we op conversie en cijfers. Maar er is zoveel meer… Een lief berichtje van een klant, een fijne recensie… als mensen mens doet me dat zoveel meer!

“Nee is ook een antwoord!

Omdat Fabryk mijn lust en mijn leven is, kan ik ’s nachts wakker schrikken van een onbeantwoorde mail, een overvol agenda, of een deal die nog niet helemaal beklonken is. Maar ook van een detail in een ontwerp of een lettertype in de nieuwsbrief.  Hoe groter Fabryk wordt, hoe groter de zorgen lijkt het wel. Tijd om meer uit handen te geven en vooral ook los te laten. Ik word er steeds beter in. Of zoals iemand tegen mij zei: NEE is ook een antwoord.

Ik kan niet in mijn eentje bergen verzetten, met elkaar gaat dat een stuk makkelijker. Het afgelopen jaar heb ik een fijn team van collega’s om me heen verzameld waar ik een beroep op kan doen. We helpen elkaar en ook voor even zeiken op alles en niks zijn we er.  Zo draai ik met Greet van ByAlberts in maart de Vrouw beurs in Leeuwarden. De afgelopen twee weken hebben we een hotline. We bellen, appen en mailen wat af. Maar jongens jongens wat kunnen we een bergen verzetten met elkaar!

vw-volkswagen-t-1-busje-geometrische-dieren-vormen-fabrykdesign

Ik verheug me enorm op deze happening, met 4 grote stands in verschillende thema’s laten wij jullie zien wat kleur en stijl met jullie woonkamer doet. Uiteraard nemen we de pareltjes van Fabryk mee!

inspiratie-fabryk-design-groen-urban-jungle-beurs-vrouw

Met het besef dat alles “on the roll” is, kan ik het nu echt even los laten. Wat een fijn gevoel!! Nu verder in mijn rol als mama, met de jongste naar zwemles, boodschappen  en vanavond de finale van the Voice met de oudste.

Cheers op een goed weekend!

Liefs Esther