10 redenen waarom het bureau van Fabryk Design echt de moeite waard is!

Als je kinderen hebt dan herken je dit vast. Ben je eindelijk de fase ontgroeit dat de box uit huis kan, moet er ineens een speeltafel komen. Compleet uitgerust met kisten vol speelgoed, bijpassende stoeltjes en slingers. En als je een fanatieke bakker of bakster hebt gebaard dan ontkom je niet aan een speelgoedkeuken en een heel arsenaal aan potten en pannen aan te schaffen. Ik denk dat dit een beetje de standaard uitrusting is in de woonkamer van een jong gezin.

Herkenbaar?

Voor mij in ieder geval wel, meerdere keren is onze woonkamer verbouwt omdat er geen plek meer was voor al het speelgoed. En gezien ons gezin verreikt is met een koningskoppel had ik naast de bekende IKEA keuken ook een garage, boerderij en heel veel knutselspullen die een plekje moesten krijgen. 

Wij hadden het geluk dat we een extra kamer op de beneden verdieping hebben. De uitgelezen kans voor een speelkamer! Dacht ik… Maar spelende kinderen zijn toch het liefste in je omgeving, en dus werd iedere dag het speelgoed alsnog verscheept van de speelkamer naar de woonkamer.

“Dit moet anders kunnen”,  dacht ik op een gegeven moment. De oudste werd ouder en kreeg interesse voor meer precieze activiteiten zoals ingewikkelde puzzels die niet opgeruimd mochten worden. Geregeld zaten wij met een bord op de bank te eten omdat de puzzels op de tafel lagen.

Knutselspullen en avondeten

De jongste bleek op driejarige leeftijd een talent te hebben ontwikkeld voor stickers plakken. Stickerboeken vol van de bekende A. winkel werden ingeplakt. Een fijn en rustig tijdverdrijf voor een stuiterende driejarige! Maar ook nu bleek, de tafel lag altijd vol met knutselspullen en zodra het tijd was voor de lunch of het avondeten dan moest er opgeruimd worden.

Al die bakken speelgoed, knutselspullen en de wekelijkse lading tekeningen die mee naar huis kwamen van de peuter en basisschool werden toch een beetje een doorn in mijn stylisten oog.
Ik wilde graag een praktisch, stoer en tijdloos bureau/kast voor mijn kroost waar ook ik aan kon werken!  De werkhoogte is 75 cm. Dus ook jij kan gemakkelijk aanschuiven met je laptop! Een bureaustoel of gezellige stoel past prima onder het bureau.

Een tof design bureau.

En zo kwamen we tot het design van een nieuw tof bureau! Hij voldeed aan al mijn wensen en inmiddels is het bureau zo ontwikkeld dat hij in meerdere maten en kleuren te verkrijgen is. Het open karakter van het bureau maakt dat hij niet mega groot of overheersend oogt in jouw interieur.

Inmiddels heeft de kast bij ons een nieuwe bestemming gekregen, hij is verhuist naar de slaapkamer van de jongste. En ook hier staat hij weer vreselijk leuk! Zijn verzameling stenen en dino’s  komt mooi uit op de steigerhouten wandplanken en het stoere zwarte steigerbuis maakt het een tijdloos model.

 

10 voordelen van dit stoere bureau!

  1. Makkelijk in elkaar te zetten met een duidelijke handleiding
  2. Snel schoon te maken
  3. De planken kunnen op iedere gewenste hoogte worden ingesteld
  4. Verkrijgbaar in vier verschillende kleuren hout ( blank, antraciet, taupe en white)
  5. Hij is niet te diep en heeft een open karakter, dus neemt niet veel ruimte in beslag
  6. Je schuift er makkelijk speelgoedbakken onder, dus opgeruimd!
  7. Iedere afmeting is mogelijk, zit je maat er niet bij? Informeer naar de mogelijkheden!
  8. Wordt hij niet meer gebruikt als bureau? Dan heb je altijd nog een toffe wandkast!
  9. Snelle verzending!
  10. Het is een statement in je interieur! Alles voor de kids op één plek!