Hallo allemaal! Marijke hier. Jullie hebben mijn naam vast al vaker voorbij zien komen. Ik beheer namelijk sinds 14 Juni 2018 de social media accounts van Fabryk Design, waaronder Instagram.

Hoe is mijn werk voor FBRK. begonnen?

Ik zie mezelf nog zitten. Uitgeput op de bank na een lange dag waarop ik het huishouden had gedaan en voor de kinderen ( 2 jongens, 1 meisje) had gezorgd. Maar een voldaan gevoel? Nee die had ik niet. Bij lange na niet!
Ik was tussen de bedrijven door veel online te vinden en na mijn eerste FBRK. aankopen en de Facebook-berichten van Esther voelde ik me steeds meer betrokken bij dit toffe bedrijf. Als er iemand op Facebook vroeg wat ze aan de muur moesten hangen was ik de eerste die een plaatje deelde van mijn Geometrische bull of het beroemde Boris canvas.

Hoe dan?

Op een gegeven moment waren daar de juffen posters. ( Special edition voor de laatste schooldag) Ik had er 2 besteld voor de juffen van mijn zoontjes en ik zat vol ideeën voor meer posters. Ik trok mijn stoute schoenen aan en stuurde Esther een berichtje. Esther vond het leuk dat ik zo met haar mee dacht en van het een kwam het ander. Opeens had ik alle wachtwoorden van de accounts en nog veel belangrijker; ik had doelen! Ik vind het leuk om online bezig te zijn, en Esther had door het steeds drukker worden van FBRK. minder tijd om alle socialmedia kanalen zelf te beheren. Zo kwam van het een het ander, mijn eerste doel was om onze fanbase op Instagram te vergroten.

Mijn doel was om van die 3000 online volgers 5000 volgers te maken. En had ik er 5000 dan moest dat zo snel mogelijk omgezet worden naar 6000. En dat gevoel als het lukte, dat was een gevoel die ik al jaren kwijt was… Ik KAN dingen bereiken!!

Indirect gaf me dit stap voor stap ook een steeds meer zelfvertrouwen. Want heel eerlijk? Ik woon in een heerlijke boerderij, maar al mijn dagen zagen er hetzelfde uit. Ik sprak weinig mensen en was ook niet zo zelfverzekerd dat ik zomaar op een vreemde af zou stappen.

Dat is allemaal veranderd dankzij mijn werk voor Fabryk. Opeens moest ik influencers gaan aanspreken en plannen met ze maken. Organiseerde ik in samenwerking met 9 andere webshops een grote Giveaway met kerst, stond ik op een beurs in Leeuwarden nadat ik bij Jorn en Arnold van Lak of Smak in de auto was gestapt die ik ook alleen maar via de FBRK insta kende en sprak ik af bij mij thuis met een zakelijke partner en goede vriendin van Esther. En al dit soort dingen hebben mij zo geholpen in mijn persoonlijke ontwikkeling. Ik ben nu vaste aanspreekpunt van alle online vragen die voorbij komen. Regelmatig beheer ik de chatfuncties en ben van A tot Z betrokken bij FBRK. Ook al hebben we ( Esther en ik) voornamelijk contact via whatsapp, telefoon en mail, we weten wat we aan elkaar hebben en voelen elkaar zelfs aan via deze kanalen.

Ik had het echt voor geen goud willen missen en ben Esther echt enorm dankbaar voor al het vertrouwen dat ze mij gaf toen ik het niet in mezelf had. Alleen door te zeggen JIJ KAN DIT heeft ze me het laatste zetje gegeven om er vol voor te gaan. Mocht je ooit de kans krijgen om voor Esther aan de slag te gaan twijfel dan geen moment! Of het nou een stage is of je komt gezellig op de dagbesteding, je leven kan er alleen maar leuker van worden!

Liefs Marijke VA ( Virtual Assistant) van Fabryk Design