Een beurs… hmmm… Ik kom uit de wereld van gezondheidzorg en welzijn. Daar heb je niet echt beurzen, althans, ik heb er niet mee te maken gehad. De eerste gedachte bij een beurs is dan ook een portemonnee. Een portemonnee heeft er enigszins wel mee te maken, want geld kun je er wel kwijt.

Wat is een beurs eigenlijk?
Een beurs is een tentoonstelling waar bedrijven hun producten en diensten tentoonstellen en demonstreren. De VTwonen&design beurs is een bekende beurs, en Fabryk Design staat dit jaar op die beurs. Deze beurs brengt ieder jaar, bij de start van het woonseizoen, alle wooninformatie onder één dak. De mooiste merken, beste experts, nieuwste designs en meest verrassende ontwerpen. Echt een beurs voor Fabryk!

Er hangt een soort van spanning.
Een beurs voorbereiden, dat is nog wel een dingetje. Ik dacht, “je zet een tafel neer, legt er wat spulletjes op en je wacht”. Maar zo werkt dat niet. Je merkt het hier op de werkvloer al wat aan de sfeer. Er hangt een soort van spanning, een gezonde spanning. En met name collega Daan is erg druk bezig met het voorbereiden van de VTwonen&design beurs. Gisteren dacht ik even een lichte paniek in zijn ogen te zien, maar hij heeft een middel gevonden om de beurs zo goed mogelijk en relaxt mogelijk te organiseren en om verdere paniek te voorkomen……. “DE LIJST”.

Daan en DE LIJST.
Hij loopt nu hele dagen met een lijst onder zijn arm. En het is een lange lijst. Het houd niet op bij een tafel en wat spulletjes regelen. Wat dacht je van stroom regelen, vloersticker ontwerpen en bestellen, beurskleding regelen, persbericht schrijven, advertentie campagne opzetten, geometrische vormen en dieren maken, muurstickers bestellen op bijvoorbeeld dibond. Om mee te nemen: trapje, flyers en folders, lampen en spots, planten en ophangsystemen, en ga zo maar door. Er is dan ook weer een bus nodig om alles te vervoeren, en die bus staat uiteraard al bij Daan op de lijst. En dan niet te vergeten, wie is er wanneer om Fabryk Design te vertegenwoordigen?

Wat een team hé?
Gelukkig hoeft Daan het niet alleen te doen. Achter al die materialen en producten op de lijst van Daan staan weer namen van collega’s. En al die collega’s zijn dus weer druk om van alles te regelen zodat we 1 oktober los kunnen in de Rai. Wat een team hé, dat team Fabryk!

Groetjes Mhairu