Let op, website is op dit moment onder constructie.
Op 1 Mei 2024 gaat de website online.

 

Graag stellen we aan jullie voor, Sylvia Halbertsma, onze gloednieuwe interieurontwerper met jarenlange ervaring.

Toen ik gevraagd werd als freelance interieurontwerper voor Fabryk Design kon een voorstelstukje niet ontbreken. Want wie is nu Sylvia? En wat doet ze allemaal? Nou, daar “komt ie hoor.”

Ik ben Sylvia Halbertsma, 47 jaar en woon met mijn- inmiddels 3 mannen-want eentje is al uitgevlogen in het mooie historische Dokkum. Ergens zo rond mijn 43e heb ik een langgekoesterde wens in vervulling laten gaan. Al jaren was ik bezig met interieur en styling en alles wat daarbij komt kijken. Ik ben een studie gaan volgen aan het Instituut voor Binnenhuisarchitectuur en heb daar mijn diploma behaald. Op dit papiertje ben ik mega trots! Want werken, studeren en een mannenhuishouding runnen is al een behoorlijke job op zich. In 2018 ben ik aan de slag gegaan als interieurstylist in de horecabranche. Hier heb ik voor vele mooie horecagelegenheden het totaalplan mogen verzorgen.

Niet bij de pakken neer

Helaas kwam mijn functie te vervallen met het uitbreken van de coronacrisis. Toch ben ik niet bij de pakken neer gaan zitten en zelfs het ondernemersbloed begon te kriebelen. In september 2020- midden in de coronacrisis- heb ik mijn eigen bedrijf opgericht. Shop Syl’s ID. Een online winkel waar ik de mooiste woonaccessoires, verlichting en meubels heb geselecteerd en verkoop. Mijn passie voor mooie producten, verlichting en kleur komt goed van pas bij mijn werk als styliste en ontwerper. Ik probeer de klant of opdrachtgever te inspireren met materialen en kleuren wat ze zelf nooit bedacht zouden hebben. Dat maakt mij uniek, en dat is waarom klanten voor mij kiezen.

Naast het runnen van mijn bedrijf Shop Syl’s ID, combineer ik dit met een baan bij IBM/Aegon. Klanten met een levensverzekering hebben vaak vele fiscale en financiële vragen. Ik help hen hier graag mee. Voor deze baan moet ik ook veel studeren, binnenkort staat er weer een examen op de planning. De combinatie van beide banen is wel bijzonder, het ene is -best wel serieus- en het andere is juist heel vrij, en kan ik al mijn creativiteit in kwijt.

Ik heb door de jaren heen al heel wat klanten van een nieuw interieur mogen voorzien. Ik maak niet alleen een interieurplan in 2-en 3D, ook ga ik graag voor- of met jou op pad om miskopen te voorkomen. Ga je liever zelf op pad? Ook het maken van een shoppinglist behoort tot de mogelijkheden.

Sociaal en creatief, helemaal mijn ding!

Ik kan van mezelf zeggen dat ik erg sociaal ben ingesteld, ik vind het heerlijk om onder de mensen te zijn. Ik hou van mensen helpen en samen te werken. Ik heb Esther- van Fabryk Design- leren kennen tijdens mijn job in de horeca wereld. Daar deden we al verschillende projecten samen. En zo is ook zo deze samenwerking tot stand gekomen. Slechts na een half uurtje babbelen en we waren er al uit! Ik kijk er enorm naar uit om jullie te inspireren met mijn ontwerpen en tips en trics. De mogelijkheden zijn eindeloos!