Voor ieder interieur een passende klok

Het einde van het jaar is weer inzicht, de tijd tikt door. Hoe toepasselijk is dat we juist nu een aantal prachtige klokken lanceren! Helemaal in de stijl van Fabryk Design, stoer en tikkeltje eigenwijs.

Ik heb een zwak voor mooie klokken en horloges, bij ieder outfit een passend klokje. Meestal stoer en praktisch maar ook met veel bling bling en glitters. Het zelfde geldt voor het interieur, in iedere ruimte een passende klok. Lange tijd zijn klokken een noodzakelijk kwaad geweest, tegenwoordig is er voor iedereen wel een passende klok te vinden.

Industriële klok met grote wijzers

Met deze toffe klok is het allemaal begonnen, een grote stoere klok gemaakt van een kabelhaspel. Iedere klok heeft zo zijn eigen kenmerken, geen een is het zelfde. De kabelhaspels worden gebruikt in de weg en waterbouw, je ziet ze soms wel aan de kant van de snelweg. grote kabels opgerold om deze mega haspels. Als ze geen dienst meer doen in de bouw worden ze verkocht en gebruikt voor andere doeleinden. Hoe leuk is het om op deze manier restproducten te hergebruiken!  De kabelhaspels worden uit elkaar gehaald en schoongemaakt. De mooiste haspels gebruiken wij om te transformeren tot klok. De klokken zijn verkrijgbaar in meerdere formaten, iedere klok krijgt een stoer uiterlijk door de zwarte cijfers en stoere wijzerplaten. De klokken worden voorzien van ophangoogje. Ready to shine aan jouw wand!

Waaierklok gemaakt van oud hout

Deze wandklok is een echte eyecatcher, verschillende stroken hout in diverse kleuren maken van deze klok een echt designobject.  Een wandklok als deze komt het mooiste tot zijn recht als hij de ruimte krijgt om te shinen. Een kleine buts, een inkeping, door het gebruik van oud hout is geen een klok hetzelfde. De oud gouden wijzerplaat geeft de klok een luxe uitstraling. De waaierklok wordt geleverd met ophangsysteem, wijzerplaat en batterijen.

Industriele klok van kabelhaspel

Omdat iedere klok een unieke masterpiece is, zijn er geen twee dezelfde. Een buts, een kleurverschilletje maakt deze klokken daarom extra bijzonder. Houd jij van de industriële sfeer in huis? Dan is deze klok echt wat voor jou! De ringklok is gemaakt van een oude kabelhaspel en de wijzerplaat wordt los geplaatst. De klok verdient een grote muur om aan te shinen!
Klokken worden geleverd incl. uurwerk en batterijen. De ringklokken hebben een doorsnede van 100 tot 117 cm.