Let op website is onder constructie! Het is momenteel niet mogelijk om een bestelling te plaatsen.  Er volgt snel een UPDATE

 

Het nieuwe schooljaar.
Het nieuwe schooljaar is begonnen en dat betekend voor Fabryk Design allemaal nieuwe stagiaires. Stagiaires van het Friese Poort, Cibap en Friesland Collega. Ook starten de eerste cliënten van FBRK Werkt! met hun nieuwe uitdaging. Wanneer ik de stagiaires, cliënten en collega’s in de Fabryk rond zie kijken op hun eerste dag, moet ik erg denken aan mijn eerste dagen in de Fabryk. Waar die eerste dag ook is, hij is altijd super spannend. Nieuwe collega’s ontmoeten, sfeertje proeven, Fabryk verkennen en nieuwe taken uitvoeren. Wat ik meteen merkte was dat de sfeer prima was. Ik voelde mij welkom en ik ontdekte al snel dat ik hier mocht zijn wie ik ben.

Een nieuwe wereld.
Ik kwam in aanraking met materialen en een vakgebied wat ik nog helemaal niet kende. Hiervoor had ik stage gelopen bij een klein reclamebureau waar je voornamelijk bezig was met folders en flyers. Dat is hier niet aan de orde. Hier ben je bezig met geometrische vormen, meubels, muurstickers, website, B2B wereld en nog veel meer wat met interieur en design te maken heeft. Voor mij een hele nieuwe wereld.

Een hele speciale fiets.
De eerste dagen van mijn stage heb ik geholpen met de geometrische vormen te schuren, te waxen en in te pakken om te versturen. En dat inpakken is nog wel een secuur werkje. Ik heb in het begin samen met mijn collega Mark een fiets moeten inpakken. Er was op dat moment een speciale vraag voor een extra grote fiets. Volgens mij was hij iets van 2,50 m. Echt een joekel. Samen met Mark ging ik aan de slag. Eerst bubbeltjes plastic erom en dan in een doos schuiven. Het ging eigenlijk best goed, totdat we over de helft waren en we ‘knak’ hoorden. De speciale bestelling was opeens heel speciaal geworden… Mark en ik voelden ons er echt lullig over.  Zo’n grote, dure bestelling maak je even in 1 handeling stuk! Het is Mark en mij wel vergeven hoor, al hadden we wel samen een week corvee 😉

Veel lol.
Ik weet zeker dat de nieuwe stagiaires, collega’s en cliënten het super naar hun zin gaan hebben en ook weet ik zeker dat zij veel zullen leren, fouten zullen maken en vooral veel lol zullen hebben!

Groetjes Mhairu