Schrijf je geen blogs meer? Hoorde ik afgelopen weekend een paar keer, Ja natuurlijk schrijven we nog! Als was het de laatste weken zo druk, en speelde er van alles dat de rust voor het schrijven van een blog ver te zoeken was. ik schoof het voor me uit, of schreef een paar halve zinnen om vervolgens met iets anders verder te gaan.

Kattinga tot Makkinga

Het afgelopen weekend stond in het teken van “Kattinga” In het kader van Leeuwarden culturele hoofdstad 2018 hebben verschillende verenigingen de handen ineen geslagen. Drie dagen lang een openluchtspel opvoeren in de prachtige sfeer van de molen in Makkinga. Het sprookje “de gelaarsde kat” was een groot succes!  3 dagen, 5 voorstellingen en 4 avonden feest!

 

“De dames”

De notabelen op het bankje

De lakeien

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Het zwarte gat

Aangedreven door een dosis adrenaline hebben we genoten van het stuk en natuurlijk van het publiek.  Bijna alle voorstellingen waren compleet uitverkocht! Na zulke intense weken en een half jaar repeteren val ik (en met mij vele anderen) nu toch in het beruchte zwarte gat.  Ergens opgelucht dat het achter de rug is, en dat we kunnen terug kijken op een meer dan geslaagd project. Maar toch mis ik het nu al. De lol en de slechte grappen, de avonden waarvan het echt beter was geweest als we vroeg naar huis waren gegaan.  Niet dat laatste wijntje hadden gedronken, of beter helemaal niet meer op de fiets waren gestapt.

Het mooie weer, de prachtige kostuums en de lovende reacties, Kattinga 2018 je was geweldig!

Stage voorbij….

Niet alleen Kattinga, maar ook bij Fabryk stond de tijd niet stil. Zo rond Lieneke deze week haar 10 weken stage alweer af. Jeetje!  De weken zijn weer voorbij gevlogen,  we kunnen wel zeggen dat Lieneke veel geleerd en veel gedaan heeft. Je kunt terug kijken op een top stage Lieneke!  Wij hebben van jou genoten,  gelukkig heb je al toegezegd dat je ons in de zomervakantie zo nu en dan nog wat extra komt helpen 😉

juffen posters

De laatste schooldag komt in zicht, speciaal voor de liefste juffen en meesters heeft Fabryk Design een aantal hele toffe canvas posters ontwikkeld die helemaal te gek zijn voor in de klas.  De posters zijn niet alleen geschikt voor een laatste schooldag, maar ook voor een verjaardag van een meester of juf.  Deze posters zullen blijven in de collectie!

 

 

 

Ook aan de collectie geometrische dieren  en vormen wordt het  een en ander toegevoegd. Zo is er een nieuwe wereldkaart in de maak, komt er binnenkort nog een insect bij, en is de zwaan toegevoegd!  Helaas worden we steeds vaker door klanten geattendeerd op namaak bulls en kolibries. De enige echte Fabryk items verlaten de werkplaats met een mooi leren label.  Onze geo’s worden niet gelaserd en zijn van constante kwaliteit! Wij geloven in Fabryk Design en haar producten.

Fabryk twee jaar

1 juli ging geruisloos aan ons voorbij, Fabryk Design bestond 2 jaar! Twee jaar geleden stonden Sytze en ik bij de KVK in Leeuwarden,  en kijk nu eens. Tig bestellingen verder en vol met plannen voor de toekomst! Achter de schermen van Fabryk hebben we een prachtig plan gemaakt. Binnenkort starten de gesprekken met verschillende instanties en kunnen we stap voor stap ons plan uitrollen! Hoe en in welke vorm zal met de tijd meer en meer zichtbaar worden!

Tijgers

Het tijgerproject is bijna klaar!!! Aanstaande donderdag gaan we foto’s schieten voor de webshop!Spannend, en we zijn zo nieuwsgierig naar jullie reacties! We hebben voor ons project een geschikte leverancier gevonden, en daar zijn we zo ontzettend blij mee! Nog even de laatste puntjes, en correcties…… maar gaaf is het zeker!