Let op website is onder constructie! Het is momenteel niet mogelijk om een bestelling te plaatsen.  Er volgt snel een UPDATE

 

Hier in de Fabryk hebben we een aantal stage lopers. Een gezellige groep jongens en meiden en ieder met zijn eigen kwaliteiten. Door de weken heen zie je stagiaires veranderen. Ze worden zekerder, vaardiger en creatiever. Kettingen, geometrische vormen  en tafels worden er ontworpen. Mooi om te zien hoe ieder individueel bezig is. Nog mooier om te zien wanneer ze elkaars kwaliteiten gebruiken bij het ontwerpen van de producten en elkaar te hulp schieten bij het maken van de producten.  

“Hoofd VT-wonen beurs”

Een tijdje terug heb ik een blog geschreven over de VT-wonen beurs en Daan, hij loopt stage bij de Fabryk.
Daan had het fantastisch gedaan. Daan had namelijk geregeld dat wij als Fabryk Design op de VT-wonen beurs konden staan en pronken konden met al onze decoraties. Hij regelde dat er een mooie stand was, er folders waren om uit te delen en er stroom was om te gebruiken.
Natuurlijk heeft Daan het niet alleen gedaan, maar hij was wel “Hoofd VT-Wonen Beurs.” Hij stuurde zijn collega’s aan en delegeerde taken. In onze ogen een puike organisatie.

Een examenopdracht.

De organisatie van de VT-wonen beurs was ook een examen opdracht voor Daan. Nu is het organiseren ervan al spannend, maar als het ook nog een examenopdracht is, wordt het wel erg spannend.

Na de beurs is Daan weken bezig geweest met zijn verslaglegging. Hij moest zijn tekeningen goed op papier krijgen en zijn tijdlijn in orde maken. Verder moest hij de foto’s goed positioneren en met Esther in gesprek om de puntjes op de i en de evaluatie goed te krijgen.

Ik heb mijn best gedaan

Bij zo’n examen hoort ook een bezoek van de examinator op de Fabryk en een presentatie voor klasgenoten, leraren, examinator en een deskundige uit het werkveld. Daan had een goed gevoel over het bezoek van de examinator en kreeg nog wat tips van haar om in de verslaglegging te verwerken.
De presentatie voor al die mensen was ook weer spannend zat en zoveel mensen, zoveel meningen over je presentatie. Je kunt dan alleen maar zeggen dat je je best hebt gedaan en meer kun je niet doen. 

Dik verdiend

Afgelopen woensdag kwam de verlossende mail. “SUPER GOED GEDAAN!” luidde de uitslag. Daar wordt je als collega ook weer blij van. Wij hebben immers gezien hoe hard hij aan het buffelen was en wij vinden het ook dik verdiend!
Gefeliciteerd Daan en ik denk dat je voor nu wel even klaar bent met het hele VT gebeuren 😉

-X-Mhairu-X-