SNURK for horizontal living

’s Morgens wakker worden is niet mijn sterkste kant, mijn man moet mij minstens drie keer roepen voordat hij demonstratief het dekbed van mij aftrekt. Opgerold als een balletje laat ik mijzelf nog heel even wegdoezelen tussen het heerlijke dromeland en de harde werkelijkheid.

Met mijn nieuwe dekbed van SNURK Amsterdam is dit toch al lastige ochtendritueel nog moeilijker, want jongens wat slaapt dit fijn!! Ik ben echt een miepert als het gaat om beddengoed, te zwaar, te warm, te stroef of te glad. Maar sinds ik SNURK heb ontdekt wil ik echt niet meer anders.

Grappige, handgeschilderde pom poms

Ik stel dus nogal wat eisen aan goed beddengoed, zo vind ik het belangrijk dat het lang mee gaat en dus van goede kwaliteit is. Ik kies meestal voor een neutrale kleur, het liefst in wit of beigetinten. Dit oogt lekker fris en schoon! Een klein motiefje, of zoals nu de grappige pom poms 2 persoons dekbedovertrek geven net die leuke twist aan je slaapkamer. Ik was mijn katoenen beddengoed met warm water en een drupje was parfum, daarna gaat het aan de waslijn en als het even kan, dezelfde avond weer op ons bed!

Want net als SNURK vind ik ‘horizontal living” heel belangrijk. In mijn dagelijkse leven als ondernemer ben ik “druk druk” onderweg naar klanten of op de zaak voor een kantoordag. Mijn dagen bij Fabryk Design zijn nooit saai. Tel daar ook nog eens talloze hobby’s bij op en dan weet je dat mijn dagen goed gevuld zijn en aan het einde van de dag naar mijn bed verlang.

Als ondernemer herken ik veel van het verhaal van Peggy en Erik, de duurzame filosofie en het creatieve proces herken ik uit duizenden. Slow fashion wat seizoenen en zelfs jaren meegaat in plaats van de snelle handel. Maar ook het besef dat we met zijn allen steeds drukker en drukker worden en onze batterij op tijd moeten opladen.

Ontspannen slapen is belangrijk

Slapen is heerlijk, na een drukke werkdag vind ik het gevoel van wegzakken in een droomloze slaap het lekkerste gevoel van de dag. Een ontspannen lijf, je hoofd stil en dat ook nog eens onder een prachtig, zacht dekbed. Het is fijn om te weten dat het beddengoed niet gemaakt wordt door kinderhandjes, dat slaap toch net iets lekkerder!

 

Ik wil Ollie!

Toen onze dochter mijn nieuwe dekbed zag was ze direct enthousiast. Mam, die wil ik ook! Aangezien we nog niet zolang geleden verhuisd zijn en nog volop in de verbouwing zitten was het er nog niet van gekomen om nieuw beddengoed aan te schaffen. Omdat mijn dochter net als mij nogal gevoelig is wist ik zeker dat een echte SNURK perfect voor haar zou zijn. Samen zochten we online naar een nieuw dekbed, we vergaapten ons aan de leuke prints en motieven bij de dekbedovetrekken dieren.

Mam, wat had ik dit graag gewild toen ik nog jonger was. Ik was dan absoluut voor de unicorn gegaan. De prinsessen, ballerina en zeemeerminnen fase zijn we al een tijdje ontgroeid. Daarom koos ze voor het dekbed met Ollie, de opgekrulde poes op het voeteneind. Dit is toch super schattig!! Zo lijkt het net of ligt Joris bij mij op bed! (Onze oude kat, die niet meer de trap op kan komen voor een stiekeme logeerpartij.)

Tuinposter-abstract-bows-rose-mockup.jpg
Nooit meer anders dan SNURK

Nu we al een poosje slapen onder de dekbedden van SNURK weet ik een ding zeker, wij willen nooit meer anders. En als wij ’s avonds naar bed gaan, en nog even om het hoekje kijken bij de kinderen is het zo schattig om te zien hoe ook onze 13-jarige puber heerlijk slaapt met Ollie op het voeteneind.