Oh jongens wat is het alweer een poos geleden dat ik heb geblogt! Sorry! De weken vliegen hier voorbij en er gebeurd zoveel dat het wel echt tijd werd voor een update.

Hij wordt Harrie genoemd, of liefkozend Hetty ? Mij maakt het niet uit hoe ze hem noemen als de vis maar een naam heeft! Hij is zo onwijs tof en zwemt de Fabryk uit.

Eerst werd er nogal sceptisch gereageerd op  het idee van een vis, maar eenmaal geproduceerd is hij toch wel heeeel vet! Restaurants en horeca zijn er weg van. Net als onze instagrammers! We love Harie.

 
 

Ik vind hem prachtig in het zwart, maar ook in het wit is hij heel erg gaaf. Niet alleen de haring is nieuw, vrij recent is ook de lama.

 

Youtuber Laurie (van expeditie Robinson) heeft hem in huis gehaald en is er super blij mee, ze liet dit o.a. zien in een youtube filmpje! Trouwens, wist je dat we op instagram heel veel toffe influencers hebben die fan zijn van onze geo’s? Op insta posten we ook iedere dag leuke comments! Altijd weer net een tikkeltje anders en geven ook op insta lekker veel inspiratie.

 
 

Oke, nog 1 sneakpeakje dan 😉 Je kent onze kledingrekken vast wel, we zijn bezig om daar een toffe variatie op te maken! Met o.a. steigerbuizen in het goud en in het wit! Ik ben helemaal van de goud, dus het eerste exemplaar is al geclaimd… door mijzelf!

 

Ook nog een leuk nieuwtje van mijn kant, we gaan de boer op met Fabryk ? Dat betekent dat je ons zomaar eens tegen kan komen in de leukste winkels, tuincentra, babyzaken en toffe conceptstores! We gaan uitbreiden met onze collecties. Zo komt er een tuinassortiment aan, en ook zullen we meer met babykamers gaan doen. In welke winkels en steden kan ik nog niets over vertellen, maar wanneer het zover is dan zal ik dat zeker met jullie delen.

 

Geniet allen van het prachtige paasweekend, het beloofd heerlijk weer te worden! Als extraatje heb ik er voor jullie een gratis verzenden weekend van gemaakt.  Gebruik de code: pasengratisverzenden

 

Liefs Esther