Let op, website is op dit moment onder constructie.
Op 1 Mei 2024 gaat de website online.

 

Happy new year! Wat is dat jaar snel gegaan zeg, en wat een fantastisch jaar was het afgelopen jaar voor mij op werkgebied. Alweer sinds september mag ik met een geweldig team van Fabryk Design samenwerken. En dat we in zo’n korte tijd al zoveel mooie projecten hebben mogen doen had ik nooit durven dromen. Sinds september mag ik mezelf Interieur ontwerper-stylist noemen bij Fabryk Design en mag ik dus de mooiste interieurs ontwerpen voor de klanten.

Interieuradvies: Van intake gesprek tot 3D tekeningen inclusief styling

Het leuke is dat de klanten van Fabryk ook echt voor de stijl van Fabryk Design gaan. De stoere- landelijke stijl die prachtig is en veel warmte geeft in huis. Wanneer klanten een interieuradvies aanvragen beginnen we altijd standaard met een intakegesprek. We komen bij je thuis en bespreken je eisen en wensen om zo tot een prachtig plan te komen. En het leuke hiervan is dat we vaak in de mooiste woningen terecht komen. Zo heb ik in deze paar maanden al vier prachtige woningen mogen bezoeken met ieder zijn prachtige sfeer. De ontwerpen liepen uiteen van volledig interieuradvies inclusief 3D tekeningen tot een stylingadvies inclusief uitvoering.

Ontwerp in Oosterwolde

In Oosterwolde mocht ik als eerste aan de slag. Een compleet 3D interieurontwerp voor een woning waar net een gedeelte was aangebouwd. Een ruimte die een nieuwe vloer kreeg en waarbij de handen begonnen te jeuken van de bewoners om dan ook meteen het interieur aan te pakken. Een prachtige woning waarbij de Fabryk sfeer heel goed past. Ik maakte hiervoor een plan in 3D. Inmiddels hangen de prachtige lampen al te pronken in de woning.

Lisa-Brandsma-Fabryk-Dromhus-Design-Interieur-Advies-Styling-Intake-Ontwerp-3D

Lisa-Brandsma-Fabryk-Dromhus-Design-Interieur-Advies-Styling-Intake-Ontwerp-3D-noord-nederland-friesland-groningen-drenthe

Lisa-Brandsma-Fabryk-Dromhus-Design-Interieur-Advies-Styling-Intake-Ontwerp-3D-groningen-friesland-drenthe-noord-nederland

 

Ontwerp Bakkeveen

Op een mooie maandagochtend gingen we langs in Bakkeveen voor een intakegesprek. Een gesprek wat ook uitliep op een prachtig 3D  interieurontwerp. De wensen van de klant waren om een compleet advies te krijgen. Een indelingsadvies – een kleuradvies en meubel-accessoire advies. Een fantastische uitdaging om weer een prachtig plaatje te mogen maken. Zowel de wandplanken, het dressoir, en TV-meubel zijn van Fabryk Design.

Lisa-Brandsma-inrichting-Fabryk-Dromhus-Design-Interieur-Advies-Styling-Intake-Ontwerp-3D

Lisa-Brandsma-Fabryk-Design-Dromhus-Interieur-advies-styling-inrichting-woonkamer-noord-nederland-friesland-groningen-drenthe

Lisa-Brandsma-Fabryk-Design-Dromhus-Interieur-advies-styling-inrichting-woonkamer-noord-nederland-friesland-groningen-drenthe

 

Interieur ontwerp Oldeholtpade

Zo leuk, ik kom inmiddels op plaatsen waar ik nog nooit ben geweest. En zoals ik al eerder zei, ik kom in de mooiste woningen. Zo ook in het prachtige huis in Oldeholtpade. Ik kwam binnen en mijn eerste gedacht was: ‘Wat doe ik hier?’ Want wauw, wat een prachtige woning en wat een eer dat wij hier interieuradvies mochten geven. Dit keer ging het om een accessoire advies. De grote lijnen waren prachtig. Maar hier wilden ze graag hulp bij de spreekwoordelijke ‘puntjes op de i’ . En daar hielpen wij graag bij. We maakten een volledig accessoire advies met alle aankooppunten en een gordijn advies. Inmiddels zijn ze druk bezig met de uitvoering ervan.

Interieurontwerp Donkerboek

Ja hoor, alweer zo’n prachtige woning. Een oude boerderij die compleet verbouwd was. En mooi! Hier werden we gevraagd voor een basisadvies voor zowel de voorkamer van de woning als voor het kantoorpand aan huis wat wel wat huiselijkheid mocht krijgen, zo zei de opdrachtgever. We hebben een compleet indelingsadvies gemaakt waarmee we inmiddels druk zijn met de uitvoering. Wat is ons vak toch leuk!

Wil je nou ook een interieuradvies in 2018? Plan dan geheel vrijblijvend een intakegesprek in om te kijken wat we voor je kunnen betekenen. Stuur een mail voor meer info naar info@fabrykdesign.nl. Bekijk de pakketten hier!