Let op website is onder constructie! Het is momenteel niet mogelijk om een bestelling te plaatsen.  Er volgt snel een UPDATE

 

Onze designs zijn uniek.

Binnen het team van Fabryk Design hebben we aantal Designers die al hun creativiteit gebruiken om voor Fabryk de mooiste, origineelste decoraties te ontwerpen. Fabryk Design is ook een plek waar altijd mensen stage lopen van bijvoorbeeld de scholen CIBAP en het Friesland College. Deze jonge mensen hebben de meest originele ideeën uit te werken. Zo is er nu een Dino lijn met daarin de T-Rex, Brontosaurus en de Triceratops. Ook is er net een Elfje-poster ontworpen voor bijvoorbeeld de kinderkamer.

Uniek in zijn materialen.

Om de geometrische dieren en vormen krijgen nog meer uniekheid doordat ze van een bepaalde kleur voorzien kunnen worden. We maken dan gebruik van Lacq Decowax. Een wax die een erg goede kwaliteit heeft en het hout, waar de geometrische vormen en dieren van zijn gemaakt, goed verzorgen. Het geeft het hout een beschermende laag en vult oneffenheden op.

Veranderen en aanpassen door de tijd heen

De decoraties en meubels worden altijd kritisch bekeken en kunnen door de tijd heen aangepast en wat veranderd worden, zodat het er nog mooier uit ziet. De manier van waxen is bijvoorbeeld al eens aangepast, zodat de houten vormen en dieren nog beter van wax voorzien zijn en met name nog egaler gewaxt kunnen worden. De knoppen van de kasten zijn nu voorzien van stoere leertjes wat het geheel een nog stoerder uiterlijk geeft. En er zijn nieuwe materialen voor de muurstickers zoals Dibond, Reboard en Forex.

Nieuwe creatieve ideeën blijven komen

Ook blijven de mensen van Fabryk Design om hun heen kijken naar nieuwe ideeën gemaakt van nieuwe materialen. Zo hebben we een actie gehad met sierraden, gemaakt van plexiglas en mini geometrische dieren, speciaal voor een beurs. En op dit moment zijn nieuwe proefmodellen binnengekomen. Prachtige afbeeldingen gedrukt op plexiglas en een aantal nieuwe ontwerpen voor muurstickers. Kortom, Fabryk Design blijft in ontwikkeling en is uniek!