Nieuw bij Fabryk Design, de kidscollectie!

Bij Fabryk Design hebben wij natuurlijk ook aan de aller kleinste gedacht. Wij zijn bij Fabryk Design de afgelopen maanden druk bezig geweest met het ontwerpen van onze nieuwe kids collectie. Wij hebben nieuwe geometrische vormen, muurcirkels en meer toffe accessoires. Ook hebben wij oude pareltjes in een nieuwe jasje gestoken.

Geometrische wanddecoratie voor in de kinderkamer

Was jij al verliefd op onze geometrische wanddecoratie dan kun je dit nu ook toepassen in de kinderkamer. De geometrische vormen van de Pegasus en de Astronaut zijn aangepast en passen nu nog beter bij Fabryk Design. Interieur styling is iets waar mensen zich steeds meer mee bezig houden en dit word ook meer gedaan in de kinderkamers. Bij Fabryk Design hebben wij leuke geometrische vormen en muurcirkels waar jij je kinder of tiener kamer mee kan stylen.

Wanddecoratie voor kinderen en tieners

Voor de kinderkamers hebben we leuke wanddecoratie, naast de geometrische vormen hebben we ook nieuwe posters voor aan de muur. We willen tegenwoordig natuurlijk allemaal een stijlvolle kinderkamer, niet alleen voor de kleine kinderen maar ook voor de kids die iets ouder zijn. En daar is deze collectie zeker geschikt voor. De muurcirkels en posters hebben we in verschillende prints geschikt voor ieder interieur. 

We hebben leuke en stoere posters in zwart/wit voor een strakke uitstraling. Deze zijn makkelijk te combineren met elke stijl en kleur die je in je interieur hebt. Ook hebben we nieuwe muurcirkels die je als mooie wanddecoratie kunt gebruiken. Met wat kleuren en mooie prints kun je al snel een leuke sfeer maken in de kinderkamer.

Een persoonlijke touch met een naamslinger

Wat ook nieuw te vinden is op onze website zijn de naamslingers. Met deze slingers kun je een persoonlijke draai geven aan de wanddecoratie in de kamer. We hebben de vlaggetjes in verschillende vormen en kleuren. Ook zitten er een paar leuke vormen bij zoals een cactus of een regenboog, je kunt het helemaal samen stellen zoals jij wil. Stel je kiest voor een leuk kleurtje dan wordt deze door onze dag besteding van FBRK-Werkt! voor jou geverfd, hoe leuk is dat!

Al nieuwsgierig?

Neem dan snel een kijkje op de website bij de nieuwe kids collectie. Nog een kleine teaser; onze designers van FBRK zijn nog bezig met leuke items voor de kidscollectie die later online komen. Deze woonecoratie is niet alleen geschikt voor op de kinderkamer, maar je kunt het ook doortrekken in de rest van je interieur. Houd daarom onze website in de gaten!!!