Moederdag 2022 is de dag om jouw moeder te verwennen

Zondag 8 mei is het de dag dat alle mama’s, oma’s, bonusmoeders en alle andere moeders de aandacht krijgen die ze verdienen.

Traditioneel wordt Moederdag op elke tweede zondag van mei gevierd, maar wist je dat dit lang niet overal zo is? In Engeland en Spanje wordt deze dag op een andere datum gevierd. Maar waar dan ook ter wereld, er is een dag dat alle moeders in het zonnetje worden gezet.

Kussen-sfeer-paeonia-sepia.jpg
Kussen-sfeer-paardenbloemen.jpg

Verwen jouw moeder met Fabryk Design

Samen met Fabryk Werkt hebben we hele mooie cadeau lijn samengesteld. Wat dacht je van een verwenpakket met een heerlijke handgemaakte bath bomb en etherische oliën? Samengesteld op een houten schijf of op een bad plankje ingelegd met epoxy. De welbekende cadeaubon met een gratis hartje is altijd een goed cadeau, zo kan je moeder zelf iets uitzoeken online of in onze showroom.

Van woonaccessoires tot wanddecoratie

Onze nieuwe Pastel Sweets serie handgemaakte schaaltjes, trays en kandelaars zijn een mooi geschenk voor alle mama’s, Ik weet zeker dat ze hier heel blij van worden! Eigenlijk hebben we te veel om op te noemen voor deze speciale dag, zo hebben we geweldige posters voor in huis of in de tuin, een mooi kussen om de (tuin) bank op te fleuren en niet te vergeten onze mini geometrische vormen!

Verwen jouw moeder dit jaar met een lekker ontbijt op bed en een leuk Moederdag cadeau van Fabryk. Denk bijvoorbeeld aan een van onze Tiny’s. Opzoek naar meer cadeau ideeën? Neem dan een kijkje in onze Giftshop, we hebben voor elke gelegenheid wat!

Kussen-sfeer-bows.jpg

Samen met Fabryk Werkt

De cadeautjes worden gemaakt door de deelnemers van onze dagbesteding, zo geef je niet alleen een prachtig presentje, maar ook nog eens een cadeautje met een goed gevoel!

Als je aangeeft bij je bestelling dat het voor Moederdag is dan zorgen wij ervoor dat “Ready-to-Give” is. Oftewel, dat het mooi ingepakt de deur uit gaat!