Let op, website is op dit moment onder constructie.
Op 1 Mei 2024 gaat de website online.

 

Moederdag 2021 zondag 9 mei

Mama, ik vind jou fantastisch! Hoe vaak zeg je dat nou eigenlijk tegen je moeder? Veel te weinig toch? Daarom is Moederdag het moment om jouw mama eens lekker in het zonnetje te zetten en laten zien dat je van haar hout.

Mama’s zouden veel vaker verwend mogen worden dan enkel met haar verjaardag of Moederdag. Ze staat voor je klaar als je het even niet meer weet en voorziet je van raad en daad. Dit mag veel vaker beloond worden dan een keer per jaar.

Met een ontbijt op bed en een bosje bloemen zit je natuurlijk altijd goed maar wat is nou veder nog een leuk cadeau voor je moeder? We hebben in onze giftshop een tal van mooie Moederdag cadeaus waarvan ik zeker weet dat jouw mama daar heel blij van wordt!

Een cadeau met een goed gevoel!

De cadeautjes worden gemaakt door de deelnemers uit onze dagbesteding, zo geef je niet alleen een prachtig presentje, maar ook nog eens een cadeautje met een goed gevoel! Wij zijn met zijn alle aan de slag gegaan om voor jullie leuke cadeau ideeën te bedenken, zo zijn we op een paar prachtige producten uitgekomen!

Een leuk Moederdag cadeau

Onze gave epoxy onderzetters zijn bijvoorbeeld prachtig als onderzetter voor haar mooiste sieraden of servies. Of wat dacht je van een kandelaar gevuld met droogbloementjes. Of onze Hexagon versierd met mooie droogbloemen met een leuke tekst die passend is voor jou. Wij hebben op onze website ruime keuze voor een origineel cadeau voor elke gelegenheid!

Vind je het lastig om je gevoel uit te spreken naar je moeder toe? Dan ben je bij ons bij het juiste adres! Wij hebben een aantal leuke kaarten in het assortiment die al voor zichzelf spreken. Wij verpakken ieder presentje als een prachtig cadeautje! Zo ben je helemaal klaar om het cadeau aan je moeder te geven!

Dag en Nacht

Als moeder sta je altijd voor je kinderen klaar, dag en nacht! Daarom is het nu tijd om eens iets terug te doen. Met bijvoorbeeld een set mooie tuinkussens, of tuinsteker voor in de tuin. Of een blijvende houten bloem! Gevuld in een vaas met mooie droogbloemen is het een echte eyecatcher voor in je interieur.

Een andere leuke cadeau tip is onze Moederdag cadeaubon deze word nu speciaal voor Moederdag geleverd met een geometrisch hard hoe leuk is dit!

Voor alle moeders, oma’s, bonusmoeders en moeders in de hemel, jullie zijn fantastisch!