Let op, website is op dit moment onder constructie.
Op 1 Mei 2024 gaat de website online.

 

Kerstboom eruit Fabryk erin

We laten het oude jaar achter ons, het is januari! Misschien heb je wel goede voornemens, wil je een paar kilo afvallen of eindelijk eens geld overhouden aan het einde van de maand, beter voor jezelf zorgen en meer sporten. Voor de een is januari een nieuw begin van een blanco jaar, voor de ander een saaie donkere maand waarin weinig te beleven valt, helemaal nu we nog steeds in lockdown zitten door corona.

Januari, een maand van nieuwe plannen maken

 

Lang was januari voor mij de saaiste maand van het jaar, alle gezelligheid is ineens opgeruimd lijkt het wel. De kerstboom is afgetuigd en alle buitenverlichting zit weer in de doos. Als kind had ik dit al, ik genoot van december! Kaarsjes, gezelligheid, lichtjes en de feestdagen, zodra het januari werd was dit ineens afgelopen…. Alhoewel de tijd van kaarsjes gaat bij ons nu bijna het hele jaar door.

Inmiddels is januari een maand waar ik ook weer naar uit kijk, plannen maken voor het jaar dat voor ons ligt. De balans opmaken van het afgelopen jaar en afsluiten wat we niet meer nodig zijn. Ook privé gaat in januari de bezem erdoor, de kerstboom eruit en het hele huis wordt gepoetst, een frisse start van het nieuwe jaar!

Kom gezellig online shoppen bij Fabryk Design!

 

En als je dan toch lekker bezig bent met opruimen, poetsen en je interieur een upgrade te geven dan kun je ook net zo goed lekker shoppen bij Fabryk Design! Want alleen in de maand januari hebben wij een knaller van een actie, namelijk 20% korting op bijna onze hele collectie!

Jij hebt vast wel een mooie plek aan de wand voor eens van onze bestsellers? Wat dacht je van een geometrische stier, of de hummingbird?  Heb jij al eens gekeken bij de fantastische collectie foto’s van Nicolien Sijtsema? Zijn maakt foto’s van de meest mooie natuurmomenten en weet dit fantastisch vast te leggen.

Met hulp van FBRK-Werkt!

Ook kun je jouw meest dierbare foto of foto’s door ons laten vereeuwigen op een mooie muurcirkel. Ons assortiment is eindeloos groot en alles wat wij verkopen is door ons zelf ontworpen en gemaakt. Hierbij krijgen we hulp van onze collega’s van FBRK-Werkt!

Samen met Fabryk Design maken we van januari een topmaand, om het heerlijke december gevoel nog iets langer vast te houden!