It’s begining to look a lot like christmas

Al weken zijn we er druk mee, wat gaan we maken voor kerst? Kerst is, naast een van mijn favoriete periodes, ook de drukste tijd van het jaar. Collecties die verzonnen en gemaakt moeten worden, materialen inkopen, moodboards maken en ondertussen lopen alle andere activiteiten ook gewoon door.

Hoe komt zo’n kerstcollectie tot stand? Zoals met alle collecties die we ontwerpen, krijgt iedereen de opdracht om een moodboard te maken geïnspireerd op trends, kleur en persoonlijke voorkeur.  De moodboards bespreken we in het team en onderling worden de producten verdeeld om verder uitgewerkt te worden. Ook samen met de deelnemers van FBRK-Werkt zijn we druk bezig geweest met het produceren van de kerstcollectie.

FBRK Werkt

Dit jaar kan ik met recht zeggen dat we echt een hele mooie kerstcollecties voor jullie hebben neergezet! Nog nooit eerder hebben we zoveel producten gehad die passen in zoveel interieurs, dat er echt voor ieder wat wils is!

En voor het eerst hebben ook onze collega’s van FBRK-Werkt mee gewerkt aan de collectie, al weken zijn we druk met het maken van kerstballen en engeltjes. Stuk voor stuk met de hand gemaakt met zo ontzettend veel liefde en geduld! En het resultaat mag er dan ook zeker zijn, in onze showroom staat inmiddels een boom vol met deze mooie decoraties.

De Fabryk Kerstster

Dit jaar hebben wij een van onze bestsellers tijdens de kerst in een nieuw jasje gestoken. De FBRK Christmas Star is een vernieuwde versie van de FBRK Kerster. En wat is die leuk geworden! De ster is voorzien van een sierlijke print waardoor je direct de kerstsfeer in huis krijgt.

Ook onze kerstboom heeft een upgrade gekregen. De FBRK Christmas Tree en Decorated Tree zijn helemaal in de stijl gemaakt van onze nieuwe geometrische vormen. Je kan de houten kerstboom versieren met lampjes of ga voor onze Deocrated Tree, deze heeft al toffe versiering in de boom verwerkt.

Droogbloemen met de kerst

Natuurlijk kunnen de droogbloemen deze kerst niet ontbreken! Wij hebben een paar toffe producten voor jullie gemaakt met deze prachtige droogbloemen. De FRBK Flowercrown, is die niet fantastich?! Met deze cirkel versierd met onze Tiny Leafs, droogbloemen en kaarsen creer je een warme en gezellige sfeer in jouw interieur!

De Tiny Leafs zijn de winterse variant van de Tiny Flowers die wij speciaal voor deze kerstperiode hebben ontworpen. De Tiny Leafs zijn gebaseerd op winsterse takjes uit de natuur. Ook deze worden gecombineerd met droogbloemen van een natuurlijk kleurenpallet. Zo is jouw huis helemaal klaar voor de aankomende maanden.

De nieuwe kerstcollectie

Naast kerstballen hebben we ook kerstbomen, 3D kerstornamenten, posters en nog zoveel meer. Wij zijn nog druk bezig met de laatste puntjes op de i te zetten en dan kunnen we los met verkopen en promoten. Houd onze socials en website in de gaten, want vanaf 1 november gaat onze kerstcollectie live!