Let op, website is op dit moment onder constructie.
Op 1 Mei 2024 gaat de website online.

 

Heb jij ook zoveel zin in Kerst? Wij wel! daarom hebben wij de leukste kersttrends van 2022 en meer voor jullie op een rijtje gezet. Ben je benieuwd wat voor kerstproducten er in de collectie zitten? In deze blog laten wij onze mooiste producten zien. Ook vertellen wij hoe de kerstcollectie tot stand is gekomen. Wil je meer weten? Lees dan snel verder!

De Kersttrends van 2022

Neutrale kleuren zijn helemaal in en nu ook met Kerst! Je creëert een perfecte neutrale kerstsfeer met de kleuren wit, beige en zilver, maar je kan deze trend ook goed combineren met goud tinten! In de nieuwe kerstcollectie van Fabryk Design zitten ook producten die perfect bij deze trend passen!

Als je juist wel van meer kleur houdt, kies dan de trend met veel goud, zilver en brons. Deze trend heeft vooral een luxe uitstraling en is echt een eyecatcher!

Zoek jij een nieuwe kleur voor Kerst? Kies dan voor de kleur paars! Want deze kleur is helemaal in.

Glas is ook een grote trend met Kerst! Je kunt bijvoorbeeld glazen ornamentjes toevoegen aan je boom voor een mooi geheel!

Kerstcollectie van Fabryk Design

De Fabryk Designers waaronder ook de stagiaires en deelnemers van Fabryk Werkt zijn al vanaf de zomer bezig geweest te werken aan deze collectie. Zoals bij elke nieuwe collectie beginnen wij met het maken van moodboards om een sfeer te creëren voor de nieuwe producten. Het resultaat van deze producten is natuurlijk weer verbluffend! Een aantal paraltjes uit de collectie lichten wij hier uit. De rest kun je hier bekijken in onze webshop.

FBRK. Starry Nights – Light the Sky

We zijn hard bezig geweest met de nieuwe kerstcollectie en ook hebben we de FBRK. Flower Crown in een nieuw jasje gestoken. Deze nieuwe kerstversie van dit populaire product heet FBRK. Starry Nights -Light the Sky.

FBRK. Winter Wonderland

FBRK. Winter Wonderland is een echte eyecather in deze kerst collectie. Op de openhaard of in de vensterbank komt hij perfect tot zijn recht. Voeg er zelf nog een lampjesslinger aan toe en het 3d dorp komt tot leven!

Zoek je nog leuke ornamentjes voor in jouw kerstboom? Dan ben je hier bij het juiste adres. Van 3d kerstbal tot een DIY bal wij hebben voor elke kerstboom iets leuks!