Let op website is onder constructie! Het is momenteel niet mogelijk om een bestelling te plaatsen.  Er volgt snel een UPDATE

 

Interieurtrends 2021 – Fabryk Design

Het nieuwe jaar staat voor de deur, We kijken dan ook alvast vooruit naar de trends voor het nieuwe jaar. Wij delen graag de nieuwste trends met je! Niet om je meteen je hele interieur om te laten gooien, maar om je inspiratie te geven en zo jouw eigen woonstijl te helpen ontwikkelen.

Trendkleur bruin

Bruin is het nieuwe zwart: de kleur is minder zwaar en veel warmer. De trendkleur doet je denken aan de natuur en geeft daardoor een gevoel van rust en ruimte. Combineer bruin vooral met bruin en laat structuren van stoffen, accessoires en meubels daardoor de hoofdrol innemen. Linnen, hout, wol, leer en katoen: alle natuurlijke materialen kun je prachtig combineren. ( bron VT Wonen)

Interieurtrend: Werelds

Ook gaan we dit jaar op wereldreis in ons eigen huis, zo luidt een van de interieurtrends van 2021. ‘Door meubels en accessoires vanuit Afrika tot Zweden te combineren, creëer je een heel bijzonder gevoel in je huis. Hier hoort een intens kleurenpalet bij, gecombineerd met aardetinten voor een mooi en zacht geheel.’ ‘De basis van haar huis is donker. Diepe tinten als chocoladebruin, kastanjerood en indigoblauw zorgen voor een geborgen gevoel. Ook worden verschillende materialen met elkaar gecombineerd, zoals bijvoorbeeld onbewerkt hout met glimmend satijn, naast chic messing, ruig beton en stevig weefsel. Hoe sterker het contrast, hoe groter de wow-factor.’( bron VT-Wonen)

Trendkleur: grijs

Nog een van de interieur kleuren waar je in 2021 alle kanten mee op kan: grijs. Grijs is stoer én rustig en zorgt daardoor voor een veilige thuisbasis na het toch wel roerige afgelopen jaar. Grijs zie je ook terugkomen in beton, travertin en marmer. In 2020 al een populair materiaal voor tafels, wanden en accessoires en dat blijft voorlopig nog wel even zo. Vind je grijs te koel? Combineer het dan met de andere trendkleuren, pastellen, zeegroen, oker en zelfs goud. (Bron VT wonen)

Shopping tip!

Muurcirkels zijn niet meer weg te denken uit het interieur, het is nu gemakkelijker dan ooit om je je eigen muurcirkel samen te stellen!

 

– Liefs Esther