Work work work work

Meestal verschijnen alleen foto’s van het eindresultaat op Facebook  en Instagram. De mooie bulls, kolibries en Oh my Deers perfect gestyled in mooie huizen. De werkelijkheid is vaak heeeeel anders! Gewapend met schuurmachine, stofkap en werkhandschoenen gaat er een heel proces aan vooraf! Voordat het überhaupt zover is zijn er al weken aan denk- en tekenwerk aan vooraf gegaan.

Zijn de grote lijnen klaar, dan wordt het eerste ontwerp door gezet naar Leonora. Zij ontwerpt de tekeningen voor Fabryk Design. Maar ook custom werk voor zakelijke klanten en nieuwe designs, eigenlijk alles gericht op webshop gebied. Wanneer dat klaar is worden de orders doorgezet. Iedere week worden er grote hoeveelheden bulls en andere geometrische vormen verwerkt.

Maatwerk_fabryk_designNebraska_heerenveen

Daarnaast hebben we natuurlijk ook nog veel maatwerk opdrachten. Super divers, zo hebben we afgelopen week 2 prachtige kasten mogen maken voor Nebraska Jeans en Fashion in Heerenveen. Met een achtergrond in de mode is het gemakkelijk meedenken met de klant.

De kids helpen ook steeds vaker mee. Elise kent de handelingen van het inpakken van de bestellingen en Brent is niet vies van de schuurmachine. Sytze is regelmatig op pad om bestellingen rond te brengen, Fabryk een geoliede machine! Zelfs Pip is onderdeel van ons familiebedrijf en is gesloopt na een dagje orders inpakken!

Afgelopen week vroeg een vriendin aan Brent: Wat vind je ervan dat mama zoveel mooie dingen maakt met Fabryk? Ja wel leuk, mama kan wel veel dingen bedenken, maar heitie kan ze nog beter maken 😉

Goed weekend allemaal!

Liefs Esther

Ps. Vergeet je niet in te schrijven voor onze winactie, volgende week om deze tijd is de winnaar al bekend! Wie wint die prachtige grote bull?

[mc4wp_form id=”2803″]