Let op! Wegens vakantie is het momenteel niet mogelijk om een bestelling te plaatsen.

Hoe hang ik mijn producten aan de wand?

Geometrische vormen en dieren.
Binnen de collectie geometrische vormen en dieren hebben we houten dieren en figuren die symmetrisch zijn. Hierbij kun je denken aan de Stier en de Olifant. Deze symmetrische dieren en vormen krijgen een ophangoogje waarmee je ze handig  aan een spijkertje of schroefje kunt hangen.

De andere dieren en vormen die niet symmetrisch zijn krijgen geen ophangoogje, dit omdat je nu zelf kan bepalen hoe hoog, schuin of welke richting het figuur of dier ophangt. Een mooi voorbeeld hiervan is de Kolibrie. Zonder oogje kun je helemaal zelf bepalen hoe hoog en scheef hij vliegt. Je hangt de Kolibrie (en andere asymmetrische dieren en vormen) simpel aan een spijkertje of schroef.

Voor de houten open wereldkaart geldt dat deze net als de asymmetrische figuren en vormen aan twee schroefjes op spijkertjes opgehangen kunnen worden.

De dichte wereldkaart heeft een eigen ophangsysteem wat meegeleverd wordt met een uitgebreide montage instructie.

De muurcirkels

Onze muurcirkels op Dibond en Forex worden geleverd inclusief bevestigingsmateriaal. Dit ophangsysteem is hetzelfde als die van de dichte wereldkaard. Zorg er wel voor de ondergrond stof- en vetvrij is.

Mocht je nog vragen hebben over het bevestigen van de producten. Dan mag je altijd bellen, wij helpen je graag verder!