Let op, website is op dit moment onder constructie.
Op 1 Mei 2024 gaat de website online.

 

Wil jij geld verdienen met je Instagram account of blog?

Wist je dat het mogelijk is om geld te verdienen met jouw blog of insta account?

Stel, jij hebt een tof insta account, en je beleefd er plezier aan om prachtige interieurcontent te posten. Of, je hebt een interieurblog waarop je regelmatig nieuwe blogs post en leuke schare lezers bereikt.

Wist je dat het dan ook mogelijk is om te schrijven en content te  posten over Fabryk Design. Met behulp van promotiemateriaal die je van ons krijgt kun jij bezoekers doorverwijzen naar Fabryk Design. Als daar vervolgens een verkoop uit rolt, dan krijg jij een percentage commissie van ons! En de commissie kan al snel oplopen! Klinkt jou dat ook als muziek in de oren? Lees dan snel verder.

Wat is een affiliate?

Een affiliate is een ander woord voor partner. Je hebt een website, webshop of blog waar op je een advertentie kan en wil weergeven. Met behulp van promotiemateriaal die je van ons ontvangt kun je jouw bezoekers doorsturen naar onze webshop.  Het mes snijd dan aan twee kanten, door het tonen van een mooie banner, of door het schrijven van een editorial trek jij publiek naar onze website.  Affiliate marketing is een van de meest geliefde online marketing methodes!

Geld verdienen met affiliate marketing kan iedereen.

Het enige wat je nodig hebt is een instagram account of een website. Alles wat je nodig hebt om te starten met affiliate krijg je van ons aangereikt. We vernieuwen regelmatig onze banners en advertorials die je kunt downloaden van onze website.

Wat moet ik doen?

Het enige wat jij hoeft te doen is ervoor te zorgen dat het promotiemateriaal goed aansluit op jouw doelgroep. Dit kan bijvoorbeeld door er inspirerende artikelen over te schrijven of de advertenties op goed zichtbare plekken op je website weergeven. Heb jij op instagram een swipe up functie? Dan kan je daar ook jouw affiliate link achter hangen, die je zelf kunt genereren in ons dashboard. Zo komen volgers gelijk bij het juiste product of productcategorie uit.

Hoe werkt het dan met social media?

Door het maken van enthousiaste posts maak jij jouw volgers enthousiast over onze producten. Nu is dat is op zich niet moeilijk, want onze producten zijn al super tof van zichzelf! Wist je bijvoorbeeld dat wij onze producten met de hand maken? Schuren, verven, inpakken… alles wordt door onze eigen mensen gedaan. Naast Fabryk Design hebben we nog een bedrijf, namelijk FBRK-Werkt! Dit bedrijf hoort bij Fabryk Design en geeft mensen met een verstandelijke of lichamelijke beperking de kans om mee te werken in ons bedrijf. Wij geloven namelijk dat er voor iedereen een plekje is in de samenleving.

Hoe zit het met technische gedeelte?

Als je je aanmeld voor ons affiliate programma krijg je een link die door onze website gevolgd worden. Hier kunnen we registeren hoeveel verkopen afkomstig zijn van jouw website/blog. Ook als klanten niet kopen kunnen we wel zien hoeveel verkeer er afkomstig is van jouw website.

Wat is mijn voordeel?

Behalve dat je een enthousiaste promotor wordt van Fabryk Design ontvang je ook een scherpe vergoeding van 15% van het verkoopbedrag. Ga je als een speer? Dan kan je vergoeding oplopen tot 20%. Past jouw concept binnen de social marketing strategie van Fabryk Design dan zullen we je ook meenemen in onze uitingen.

Ben je enthousiast geworden?

Registreer je dan hier om partner te worden van Fabryk Design!