Wow!

De maand augustus is nog niet eens voorbij en we hebben een bizar drukke weken achter de rug! Jullie weten FBRK. Design allemaal massaal te vinden en dat maakt me zo ongelofelijk blij! De blije reacties op facebook en insta doen ons glunderen van trots! Vooral de geometrische dieren zoals de bull en de mega grote Kolibri vinden gretig aftrek. Maar ook de lampen worden massaal ingekocht voor het komende seizoen! Wist je dat we de lampen nu ook in het bronze hebben?! Deze zijn zoooo gaaf!

lampen_fabryk_design_interieur_wonen_woonkamer_retailers_b2b_dealers_woonwinkel_accessoires_hanglamp_bronze

Wist je dat we ook voor zakelijke klanten veel kunnen betekenen?

Zo zijn er een aantal slagerijen geïnteresseerd in onze producten, hoe gaaf zijn de bulls en het schaap boven de toonbank van jou speciaalzaak! Koffie en lunchzaken die een extra beleving willen door aparte wandbekleding en verlichting. Of een sportschool die hun super stoere logo groot in de gym willen, supermarkten die nog meer op de beleving van de klant willen inspelen en hun shop met items van FBRK willen aankleden. Kledingwinkels die grote stoere metalen wandkasten integreren om hun collecties nog mooier uit te laten komen. Etalages die worden aangekleed met FBRK. banken, metalen rekken en nog zoveel meer….

Jouw eigen unieke FBRK. Collectie

De mogelijkheden zijn eindeloos en wij denken graag met je mee! Zo kom ik graag bij je langs om samen te kijken naar een oplossing voor jou shop! We gaan brainstormen en combineren jouw ideeën met de onze. Zo werken we samen aan de optimale inrichting van jou winkel. Wil jij je eigen unieke FBRK. Collectie samenstellen? Dan is het zelfs mogelijk om je eigen lijn op te zetten! Denk hierbij aan geometrische vormen, woonkettingen, tekstborden die speciaal voor jou en je winkel worden ontworpen. Er is nog meer mogelijk, zo kunnen we leren labels maken voor jouw unieke producten. Deze worden naar wens voorzien van tekst in ieder lettertype. Ook kan ik verschillende kleuren leren tags aanleveren.

Speciaal voor fysieke kleding en lifestyleshops is er nog meer!

Jij wilt toch ook 100% tevreden en blije klanten? Wij weten als geen ander dat een tevreden klant de beste reclame is voor je shop. Verkoopkansen verzilveren, conversies verhogen een hogere klanttevredenheid en uiteindelijk meer omzet! Hoe dan? Drie jaar geleden heb ik een cursus gevolgd bij Chantal Riedeman, de enige shopoloog van Nederland! Hier heb ik o.a. geleerd hoe je kritisch kijkt naar je winkel, de routing, zichtlijnen maar ook de psychosociale aspecten van klanten en hun gedrag. Ik kan jou helpen om de routing van je winkel optimaal voor je te laten werken. Ik weet als geen ander hoe je klanten kunt verleiden, conversies verhoogd en optimaal gebruik maakt van de aanwezige m2. We kijken naar de presentaties van je collecties, kleuren en thema’s. Waar nodig reik ik je handvaten aan waar je mee vooruit kunt! Nieuwsgierig?! Bel me voor een afspraak of stuur een mail voor meer informatie!

Geniet van het weekend!!

Liefs Esther

Ps. Heb jij onze toffe actie al voorbij zien komen? In de maand augustus betaald FBRK. jouw verzendkosten voor de geometrische dieren & vormen. Gebruik de kortingscode: FBRKBETAALD.