What can i say…… Fabryk is op stoom!

De trein die dendert maar door!! Ik kan niet in woorden uitbrengen hoe ongelofelijk trots ik ben dat Nederland – en daarbuiten! Jaja, deze week gingen er bestelling naar 5 Europese landen – onze geometrische dieren aan het ontdekken is! De Bull blijkt het meest populair te zijn, met op de voet gevolgd door de kolibrie en het hert. De meest gekozen afwerking is Bronze metallic maar ook de Nordic Blue wordt steeds meer besteld!

Het is flink aanpoten,  de geo’s op kleur brengen, laten drogen en een paar uur later met zorg inpakken. Altijd met een handgeschreven kaartje, omdat ik het zo leuk vind om jullie persoonlijk te bedanken. Inmiddels is het echt een familie bedrijf geworden, de kids helpen naar hun kunnen mee. Brent pakt geregeld een schuurpapiertje en Elise weet precies welke handelingen er verricht worden met het inpakken van jullie bestellingen. Dozen vouwen, pakbonnen erop etc. Een geoliede fabryk kun je wel zeggen.

Najaarstrends

De laatste vakantiedagen voor de kinderen tikken weg, vanaf volgende week is het weer ritme en regelmaat. Eerlijk is eerlijk, deze mama is daar ook wel weer aan toe. Ik geloof er wel in dat structuur voor ons allemaal het beste is. De afgelopen zes weken zijn weer om gevlogen. Met wat hand en spandiensten van familie en vrienden heeft ook Fabryk door kunnen draaien. Dan ineens is het 1 september, de RRRR zit weer in de maand en ik vind dat het ’s morgens al zo herfstig kan ruiken buiten. Er liggen steeds meer bladeren in de tuin die doet voorspellen dat de herfst straks zijn intrede doet. Eerlijk? Ik moet er nog niet aan denken!  De zomer was en is veel te kort voor mij. Het voordeel is wel dat we straks weer lekker op de bank kruipen. Pinterest op de Ipad en inspiratie opdoen voor het komende seizoen. De kleuren oker, groen, petrolblue zie je veel terug komen. Net als het veloursachtige stoffen die je kussens en – jaja! – ook gordijnen een cosy feeling geven. In combi met hout en metaal creëer je in een handomdraai een thuis waar een happy mood heerst.

Ook lanceren wij binnenkort weer een aantal nieuwe producten! Nieuwsgierig? Blijf ons volgen! Heb je onze aap en franse bulldog al voorbij zien komen via Facebook? De Franse Bulldog is zo nieuw, dat deze nog niet eens in de shop verkrijgbaar is, dat zal snel volgen.

De “ruwe” foto’s van beide producten, zijn ze niet prachtig?!

Geometrisch winnen

We willen deze fantastische maand augustus met jullie vieren en daarom geven wij onze bestseller weg aan één van onze volgers, namelijk de grote Bull. Wil jij deze graag winnen? Dat kan! Wat moet je doen? Vul onderstaande formulier in en volg ons op Facebook. De winnaar wordt op vrijdag 15 september bekend gemaakt!

[mc4wp_form id=”2803″]

Liefs Esther