Let op! Wegens vakantie is het momenteel niet mogelijk om een bestelling te plaatsen.

Webshop alert!

Eindelijk kan ik jullie vertellen dat de allernieuwste producten in de shop staan! De afgelopen weken had ik al af en toe een previewtje gegeven via insta en Facebook, maar vanaf vandaag dan ook eindelijk te bestellen. Vorige week schreef ik al over mijn dromen van o.a. een lifestyle lijn met verschillende collecties. Maak kennis met de eerste producten van de Nature collectie, onderdeel van onze lifestyle lijn.

[metaslider id=2326]

Nieuwste producten, onze Nature collectie!

De enige echte FBRK posters, met foto’s gemaakt door Martzen Bruining, staan online! De posters zijn gedrukt op A3 formaat canvas, door het beste printbedrijf van Engeland. Ja, het was een zoektocht om de juiste dealers te vinden. Prijs/kwaliteit en levertijd zijn allemaal dingen waar je rekening mee moet houden. Daarnaast vind ik het ook belangrijk om snel en goed contact te hebben met een leverancier. Het klinkt allemaal vrij simpel, maar voordat een idee is uitgegroeid tot een compleet product ben je echt zomaar weer 2 to 3 maanden verder!

Dan heb je pas de basis in huis, stap 2 is het maken van demo’s, perfectioneren en uitproberen. Meestal kost dit proces ons het meeste bloed zweet en tranen. Eerst de spanning en het afwachten totdat de prints binnen zijn. Zijn ze geworden zoals ik me had voorgesteld?! Welk hout gebruiken we voor de latjes, wel of niet in gefreesd, welke maat schroef, welk type touw. Er mislukt ook wel eens wat en ook dat hoort erbij. Je moet soms leergeld betalen! Even slikken en weer doorgaan 😉

We hebben nog veel meer gave nieuwe producten, zoals de tapasplanken met leren handvat en een toffe tekst. Prachtige klokken, die perfect machten bij de posters in 2 formaten.

SOS voor de kleine weglopertjes!

Maar ook de SOS armbanden met telefoonnummer voor kleine weglopertjes. Deze armbanden komen ook online voor the ladies! Met eigen teksten of teksten die door ons zijn bedacht. Stoer, maar ook vrouwelijk. Voor de heren komt er een speciale lijn, met robuuste leren armbanden. Geen poespas, simpel strak en stoer. Daarbij kies je ook je eigen lettertype, deze optie wordt straks toegevoegd in de shop.

voorbeeld-lettertype ( amatic)

Ondertussen werken we alweer aan een nieuwe serie posters en kussenhoezen met print! Verder komen er nog zoveel meer leuke dingen! Daar geef ik jullie snel een update over. Deze week een korte blog, want het is druk druk 😉 Al wil ik dat woord liever niet meer gebruiken. Vind het op de een of andere manier altijd zo negatief klinken.

Ik ben benieuwd wat je van onze nieuwe serie vindt!

Liefs Esther