We gaan straks weer Back 2 School!

De zomervakantie is in volle gang, dat is voor de meeste kinderen dan ook de favoriete periode van het jaar. Gewoon even geen school en een dagbesteding met leuke dingen en uitjes! Ook mijn kids worden blij van deze periode, eventjes volop genieten van de vrije tijd. Gezellige dagjes naar de opa’s en oma’s, klussen bij hun tante die net verhuisd is, rondjes lopen met Pip, paardrijden, hier en daar een klusje. Ze doen overal lekker aan mee! Het is dan af en toe best even schakelen, maar gaandeweg krijgen we de balans tussen de vakantiemodus en jullie-moeder-heeft-ook-werk-verantwoordelijkheden steeds beter te pakken. Aangezien wij dagelijks met prachtige interieurs bezig zijn, zijn de kids ondertussen hier ook mee “besmet”. Ze kijken graag over mijn schouder mee en dan komen de eerste vragen alweer:

“Mam, mag ik ook wat veranderen aan mijn kamer?”

Ze zijn allebei over gegaan naar de volgende klas en het huiswerk wordt dan ook stukje bij beetje steeds wat meer. Mijn reactie is dan ook: “Wat zou je graag willen dan?” Brent heeft zijn eerste pronkstuk al binnen gehengeld op zijn verjaardag, die wilde namelijk een stoere motorcrosser aan dat wand! Elise wilde graag een uitbreiding van haar bureau, zodat ze meer ruimte had om te knutselen. Ook dit zijn bezigheden waar je in de vakantie tijd voor hebt en bovendien komt de welbekende Back2School periode er ook weer aan. Laten we er dan vooral een gezellig inspiratiesessie voor houden met thee en koekjes, zodat ze zelf aan kan geven wat ze tof vindt.

Hieronder een selectie van de Pinterest Inspiratie die we samen hebben uitgezocht:

Met deze foto’s ga ik dan ook aan de slag om een mooi ontwerp passend bij haar kamer te maken. In het kader van kleine meisjes worden groot, moet het een combinatie worden van een meidenkamer/stoer en minimalistisch. Dit vindt ze zelf het mooiste, dus we gaan eens kijken wat ze van het uiteindelijke ontwerp gaat vinden. Ook de pennen en potloden houders worden in haar favoriete kleur gemaakt en boven het bureau bevestigd. Benieuwd naar de mogelijkheden voor dit maatwerk? Stuur me dan een bericht! 🙂

Van kinder- naar puberkamer!

Jullie zullen het herkennen, de kids worden zo snel groot! Voor je het weet zijn het pubers die overal verandering in willen, aangezien niks meer stoer genoeg is. Je ziet dan ook vaak dat er verandering in hun kamer moet komen. Een ander kleurtje op de muur, een groter of ander bureau, nieuwe accessoires aan de muur en vooral veel opbergruimte om hun zooi te kunnen “verbergen”. Dit zijn de projecten waar ik persoonlijk heel blij van wordt. Je kunt de pubers met een aantal aanpassingen al verrassen met het resultaat,  van grote kamers tot kleine kamers, een creatieve oplossing die doet verbazen. Vooral de mijlpaal naar de middelbare school brengt vaak veel veranderingen mee. Zijn jullie kids hier ook al druk mee bezig? Wil jij de kamer van je zoon of dochter ook onder handen nemen of zit je met een “woon dilemma”, ik help je graag!

Onderstaande maatwerk opdrachten hebben wij voor 2 stoere kids verzorgd.

Geniet van jullie weekend!

Veel liefs, Esther