Fall in love met Fabryk Design

We zitten midden in de herfst. Wie nu op een mooie herfstdag de bossen in trekt, ruikt en voelt dat we letterlijk aan het loslaten zijn. De bomen laten hun bladeren vallen en kleuren van groen, naar geel naar rood. Deze tijd van het jaar is het moment om ook in huis te gaan cocoonen, we trekken ons meer terug en laten los wat we niet meer nodig zijn. Zo laden we ons zelf weer op voor het aankomende jaar. In huis betekent dat warme kleedjes, mooie kaarsen en voorzichtig al wat mooie december accessoires. Wij geven jou de tips om je interieur Fall Proof te maken!

Verlichting is de basis

Een warm en sfeervol interieur begint met het kiezen van de juiste sfeerverlichting. Het kiezen van licht heeft niet alleen een functionele kant, zoals het bieden van zicht, maar is ook bepalend voor het interieur. Een lamp kan namelijk dienen als statement item. Zo is de verlichting een weerspiegeling van jouw woonstijl.

Ook kan je met de verlichting de aandacht verleggen op meubels of woonaccessoires die je graag wilt uitlichten. Een warme lichtval geeft bijvoorbeeld een gezellige en romantische sfeer. Deze sfeer wil je tijdens het herfst/winterseizoen graag in huis halen

Kijk eens bij onze mooie lampen, geïnspireerd op een ouderwetse kroonluchter, maar dan in een nieuw jasje!

Lekker warm op de bank

Tijdens het favoriete ‘’stay at home’’ seizoen mag er ook extra aandacht worden besteed aan comfort. Fijne kussens op de bank, en wat dacht je van een fijn plaid? Je breit de plaid helemaal zelf op je armen! Er is keuze uit ivoorwit en lichtgrijs.

Limited collection

Speciaal voor het winterseizoen hebben we een nieuwe collectie limiteds samengesteld. Nienke, onze collega van FBRK-Werkt is een ware kunstenares in het werken met epoxy. De Deer, Hummingbird en Schotse hooglander worden voorzien van een schitterde laag epoxy met diverse kleurstellingen. De kunstwerken zijn slechts in beperkte oplages beschikbaar!

Benieuwd naar meer?

Benieuwd naar ons hele assortiment met winterproducten, klik dan hier. Via onze socials houden we je graag op de hoogte van alle ontwikkelingen binnen FBRK Werkt en Fabryk Design