Let op! Wegens vakantie is het momenteel niet mogelijk om een bestelling te plaatsen.

Als ‘relatief jonge’ ondernemer weet ik als geen ander dat je juist in je stage’s ontzettend veel werkervaring en zelfvertrouwen kunt krijgen.  Het begeleiden van stagiaires is niet alleen heel leuk om te doen, je krijgt er ook heel veel voor terug!  Van beide kanten investeer je in een student om uiteindelijk goede professionals af te leveren. Tien weken geleden kwam Lieneke binnen als een onzeker meisje, maar 1tje die wel echt haar mannetje staat. Deze stoere chick had al een diploma meubelmaker op zak en wilde nu meer leren over interieurs en advies. 

Een periode van 10 weken lijkt lang, maar voor je het weet is het voorbij. De eerste paar weken kennismaken met de processen, elkaar leren kennen en uitvogelen hoe alles werkt.  Het was een kwestie van het ijs breken en haar te laten stralen! We hebben ontzettend fijn gewerkt, en Lieneke heeft een plekje in ons hart veroverd.  Lees hieronder Lieneke haar stage ervaring bij Fabryk!

Dat waren dan 10 weken stage bij Fabryk Design.

 

Ik heb deze weken echt genoten bij Fabryk, ik heb zoveel mogen mee maken. Van etalage stylen tot aan foto’s maken van jonge dieren, en dat al in de eerste week.

De weken erna heb ik veel geholpen met de bestellingen klaar maken samen met Rina. Ondanks het mooie weer kwamen de bestellingen toch binnen stromen. Ik heb me bij Fabryk nooit hoeven te vervelen!

Eerst was ik wel wat verlegen maar dat is normaal als je ergens gaat beginnen, zeker als je bij diegene in huis aan het werk bent . Nu kan ik  goed opschieten met Esther, Sietse en de kinderen. Ik voel me wel een soort van ‘thuis’ bij hun. De vrijheid die je krijgt van Esther is erg fijn. Ze vertrouwd op mij dat ik de dingen doe die moeten gebeuren en dat ik ze goed uitvoer.

Wat ik deze weken geleerd heb.

Ik heb mezelf ontwikkeld in contact maken met de klanten via de mail. Het is nog wel eens lastig advies te geven als je alleen maar een afbeelding gestuurd krijgt, maar op een gegeven moment gaat het heel gemakkelijk. Verder heb ik mee mogen kijken hoe je  nieuwe producten op de markt brengt en hoe je ze goedkoop mogelijk kunt produceren. Verder heb ik geleerd dat stage ook heel erg leuk kan zijn. Met de vorige opleiding was de stage echt iets waar ik liever niet naar toe ging. Dat was ook een klein bedrijf, ook 1 op 1 en als de klik er niet is zijn dat hele lange dagen.  Maar bij Fabryk had ik er iedere dag weer zin in!

 

Tekening gemaakt voor Elise haar slaapkamer, de kamer is inmiddels gerealiseerd en is binnenkort terug te zien in een tijdschrift!

De plannen voor de zomervakantie

Ik ga twee keer op vakantie deze zomer.  Één keer met mijn ouders naar Denemarken en één keer met mijn beste vriendin naar Spanje. Verder werk ik bij attractiepark Duinen zathe in Appelscha en als ik daar niet ben dan heb ik een vrije dag of ik ben lekker aan het werk voor Fabryk design. Esther had me gevraagd of ze me ook mag bellen in de vakantie als ze hulp kunnen gebruiken. En natuurlijk wil ik dan wel komen helpen ?.

De zomer etalage voor Casy Fashion in Oosterwolde!

Na de vakantie

Stage vind ik leuk maar school ook en heb dan ook zin om na de vakantie weer lekker bezig te gaan! Het enige nadeel is dat ik dan wel vroeg uit bed moet ? maar dat heb ik er voor over.

Ik wens iedereen alvast een fijne vakantie toe en een heel goed weekend!

Liefs,

Lieneke