“Bohemia can be anywhere because it is not a place but a state of mind.”

Arthur Ransome.

Word jij ook zo blij van een bohemian lifestyle? Relax, unwind en chill down.

Vertaal deze sfeer naar je huis en tuin met de bijzondere producten van Fabryk Design.
In het boho- interieur staat een laid-back stijl met exotische invloeden centraal, bijzondere patronen, kleuren en vooral, durf te mix & matchen!

Bohemian interieur creëren

Bij een boho interieur denk je misschien direct aan een grote pauw stoel of een mega macramé hanger voor aan de muur, lichte ingetogen kleuren en veel planten in huis.

Natuurlijk is dit heel typerend voor een bohemian interieur, maar ook met kleine aanpassingen kun je al snel het boho effect creëren. Denk aan kaarsen, kussens met een aztec print en mooie rieten manden.

Groen in huis en buiten

De echte bohemien haalt buiten naar binnen en anders om! Gooi die deuren en ramen open en kleed je terras aan met lichtjesslingers, vlaggenlijnen en tuinposters. Wat zeker heel goed past in deze woonstijl zijn de tuinposters van Fabryk Design, ze zijn wellicht strak en abstract, maar toch zullen ze zeker niet misstaan in deze woonstijl. Een bos verse plukbloemen op de tuintafel of wanneer je niet zulke groene vingers hebt, onze houten bloemen gedecoreerd met droogbloemen.

 

tulpia.jpg
FBRK. Houten bloemen zwart - Sfeerfoto kat
Bohemian in de slaapkamer

Een lichte slaapkamer zorgt voor rust en sereniteit. Kies gordijnen en beddengoed met een geweven structuur zoals linnen of katoen. Fijne kussens met franjes in natuurtinten en een sprei met pompons maken het helemaal af. Planten in de slaapkamer zorgen voor extra zuurstof, zorg er wel voor dat ze genoeg licht krijgen! Plaats ze in een mooie rieten of rotan mand en voilà, klaar is je boho slaapkamer! Wil je een extra dimensie toevoegen aan je slaapkamer? Kies dan voor een mooie geometrische vorm voor aan de wand of boven je bed. Wat dacht je van ons drieluik, een mandala of boho hamsahand?

Liever iets meer ingetogen? De Hummingbird is een prachtig vogeltje dat zich helemaal thuis zal voelen in een bohemian slaapkamer.

Wie is Fabryk Design?

Fabryk Design is een lifestyle label met een ruim assortiment wand en woondecoraties. Wat ons zo bijzonder maakt is onze werkwijze, wij geven collega’s met een beperking of een afstand tot de arbeidsmarkt de gelegenheid om mee te werken binnen de veilige muren van ons bedrijf. Ieder product wordt vanaf scratch bij ons gemaakt en verzonden, wij leveren onze producten aan particulier en bedrijven. Nieuwsgierig geworden naar onze werkwijze? Hier lees je er alles over.