En of het een week was, ik neem je mee!

 

Zo hebben we foto’s gemaakt van beestjes, heel veel verschillende beestjes!

er moet toch iemand het bokje zijn

Nadine de Ruiter Fotografie en ik heb een gezamenlijk project.  Dit avontuur begon in de tijgeropvang in Oldeberkoop. Maar zoals dat vaker bij ons gaat vielen we van het ene in het andere.

Chaotisch als we zijn besloten we gewoon naast onze drukke bezigheden nog een project op te zetten. Een vervolg met jonge dieren was geboren! Omdat veel babybeestjes in het voorjaar ter wereld komen hebben we er meteen maar een actiepunt van gemaakt. Via via, en na een oproep op facebook waren er meer 140 aanmeldingen van gegadigden met jong spul in huis of op de boerderij.

En actie!

We trokken er een paar dagen vooruit en gingen op pad! Gewapend met camera, achtergrond borden en assistente langs boerderijen. Mini poesjes, brutale bokjes en lammetjes. Van alpaca’s tot boskatten, we hebben het allemaal gehad.

lachen om wilde lammetjes 😉

Wat we gaan doen met al die foto’s blijft nog even een verassing. We zijn ondertussen het land in geweest op bezoek bij verschillende bedrijven die onze ideeën kunnen omzetten naar een concreet product. Van een project kun je al bijna niet meer spreken, het is bijna een bedrijf erbij geworden.

Dit maakt me gelukkig!

Dit vind ik het allermooiste aan ondernemen en Fabryk Design. Iets bedenken, uitwerken en vervolgens in de markt zetten! Zoals ik net al even benoemde, Nadine en ik zijn samen licht chaotisch. We springen van de hak op de tak, en ratelen ongecontroleerd door. Maar toch weten we precies wat we bedoelen en wat we van elkaar kunnen verwachten.  Nog een paar weken geduld en dan kunnen we het hopelijk aan jullie presenteren!

De tekst- FBRK.

Misschien heb je het al wel gezien, onze nieuwste facebookpagina en Instagramaccount: FBRK. Hier komen al onze quotes, teksten en gedichtjes op te staan. Binnenkort worden deze gebundeld tot een mooie kaartenlijn. Naast de teksten vind je hier straks ook de reageerbuisjes met teksten terug.  Het zijn onschuldige gedichtjes voor jong en oud. Ik kan ontzettend blij worden van een mooie tekst, daarom gaan we hier ook lekker mee verder 😉

 

Al met al best een enerverende week! Naast ons “gewone” werk is dit super leuk om te doen maar het vraagt ook de nodige extra inspanning. Ook privé was het best een pittige week.  Zo besloot onze oudste dochter te struikelen over een stoeptegel!!  Het leek in eerst instantie mee te vallen maar na een helse nacht toch maar voor een controle foto naar het ziekenhuis. Eindconclusie is dat we de hele zaterdag in het ziekenhuis hebben gezeten en dat ze haar pols had gebroken. De arme ziel moest zelfs onder narcose om haar pols te zetten. Inmiddels heeft ze een mooi roze gipsje en kan ze zich al een stuk beter redden. Zelfs met gips is ze me nog vaak te snel af 😉

 

Geniet van de mooie dagen die komen,

Fijn weekend!

Liefs Esther