Let op website is onder constructie! Het is momenteel niet mogelijk om een bestelling te plaatsen.  Er volgt snel een UPDATE

 

In Japan praten ze over Omotenashi. Dat staat voor: Je maximaal inleven in je gasten en ze meer comfort bieden dan thuis.

Je moet ze verrassen, je bent hen altijd voor, en je houdt van ze.  Plezier creëren en je gasten oprecht willen helpen en vermaken”

Iets wat voor ons heel vanzelfsprekend is: Omotenashi, een gevoel heeft een naam gekregen!

Wil je een andere kleur voor je geometrische dier? Of ben je niet zo handig met het in elkaar zetten van een kast? Wij zorgen er voor dat dit geregeld wordt.

Iemand jarig? Geef het aan en wij pakken het feestelijk voor je in. Geen tijd om je bestelling overdag te halen?  ‘S avonds is ook prima!

Voor mij heel vanzelf sprekend, want onze producten zijn ontworpen met hart en ziel,  dus ik wil niets liever dat de klant er ook gelukkig van wordt.

Over verrassen gesproken, nog een paar weken en dan gaan we over naar Donkerbroek.

Een oude melkfabriek die door de jaren heen meerdere bestemmingen heeft gehad. En voor de komende jaren het domein van Fabryk Design wordt.

Ik kan bijna niet in woorden uitdrukken hoeveel zin ik heb om aan de slag te gaan in dit mooie oude pand. Om vanuit deze unieke locatie onze klanten en gasten te bedienen.  Eerst heb ik een tijdje nagedacht en vooral laten bezinken wat we met de inrichting van het pand gaan doen. We hebben een aantal prachtige foto’s gekregen van het documentatiecentrum(pje) in Donkerbroek.  Achter iedere foto schuilt een verhaal, en dit kan me dan zo raken… Het pand komt hierdoor nog meer tot leven.  Je ziet weer voor even voor je hoe het er vroeger aan toe ging. Hoe er hard gewerkt werd en gezeuld met melkbussen.

fabrieksarbeiders van het Klaverblad Donkerbroek

Dit gevoel, de sfeer, de Omotenashi van Fabryk Design een beleving op zich! Je ziet nog duidelijk de vormen in de werkplaats. De ramen zijn origineel, en ook de grote zuilen staan er nog in. De basis van de fabriek is stoer industrieel, deze oude foto’s vormen de basis voor de verdere inrichting.

de werkplaats van Fabryk

De studenten van Fabryk hebben vorige week gewerkt aan een ontwerpplan, maar niet voordat we inspiratie hebben opgedaan bij Show Up! Een grote inkoopbeurs in Vijfhuizen. Meteen een leuke start van de stageperiode om elkaar te leren kennen.

Zoveel kleuren, texturen nieuwe vormen en materialen. Voor “visueel ingestelden” zoals ons een hemel op aarde. De stagiaires  mogen ieder hun eigen ruimte binnen de fabriek ontwerpen en uitvoeren. Best heel spannend voor ze, want dan is het ineens niet meer fictief, maar wordt het voor het echie 😉

De ontvangstruimte, de showroom, kantoren en werkplaats. Van het uitzoeken van vloeren tot aan het verfwerk, ik laat het ( bijna) los! Gezamenlijk hebben ze hun plannen gepresenteerd en een plan van aanpak gemaakt. We starten vandaag met de uitvoering, maar niet voordat alle bestellingen van dit weekend de deur uit gaan. Werk aan de winkel dus!

Omotenashi… ik wil dat de ander gelukkig is. Dat geldt niet alleen voor de klanten maar ook voor de medewerkers en ons zelf. Met elkaar er voor zorgen dat Fabryk een fijne, inspirerende werkplek wordt.Waar we al onze creativiteit en liefde in kwijt kunnen zodat we jullie nog beter kunnen bedienen.

 

Fijne week!

Liefs Esther