Let op, website is op dit moment onder constructie.
Op 1 Mei 2024 gaat de website online.

 

De nieuwe voorjaarscollectie 

Ik maakte van de week een rondje door de tuin, naast een hoop dor blad zag ik ook dat de eerste voorjaarsbollen dapper hun best deden om boven de grond te komen. Dit is voor mij het teken dat het voorjaar in aantocht is, weg met de lange herfst waar we al maanden in lijken te zitten!

Ik kan niet wachten om mijn tuingereedschap te ontdoen van stof en mijn moestuintje weer nieuw leven in te blazen en ’s avonds na het werk nog even een uurtje te prutsen in mijn tuin. Het is voor mij de manier om mijn hoofd leeg te maken na een drukke werkdag. Laat mij maar met mijn handen in de aarde omwroeten, daar ontstaan de mooiste ideeën!

De tuin weer gezellig aankleden 

Geef mij het voorjaar maar, genieten van het opkomend groen, de jonge lammetjes en veulens in de wei. Niet voor niets wonen we op een boerderij met paarden, koeien en schapen. Het is zo mooi als de dieren weer de wei in gaan en smikkelen van de jonge grassprieten en met elkaar aan het spelen zijn. Dat is voor mij ultiem geluk.  De tuin set tevoorschijn halen, de boel opfleuren met zomerse bloeiers en de tuin gezellig aankleden met kussens, windlichten en posters voor buiten.  

Een nieuw seizoen, een nieuwe collecetie

 

Bij een nieuw seizoen, hoort ook een nieuwe collectie! De afgelopen maanden hebben we met elkaar hard gewerkt om deze gloednieuwe collectie te ontwerpen, te maken en dan nu eindelijk te presenteren.  Er zijn een aantal nieuwe geometrische vormen in de bohemian sfeer, veel nieuwe muurcirkels in verschillende thema’s en hebben we met FBRK-Werkt een hele mooie collectie kaarsenstandaards, schaaltjes en ornamenten gemaakt.  

Tijdloze producten

 

We hebben veel zin om met deze nieuwe producten te gaan werken als aanvulling op onze vaste collecties. Het is een bewuste keuze om onze collecties langere tijd op te nemen, onze producten zijn tijdloos en daardoor het hele jaar mooi om te geven en te krijgen. Daarnaast hebben we seasonable’s, kleine collecties speciaal voor feestdagen en thema’s. De kleuren die we gebruiken zijn geïnspireerd op de trendkleuren van dit seizoen. Samen met onze designers is het een hele klus om een collectie te ontwerpen, er komt zoveel bij kijken en er worden heel wat knopen doorgehakt tijdens ons wekelijkse productoverleg.  

Met trots kunnen we dan nu eindelijk onze collectie laten zien, neem snel een kijkje bij onze nieuwe items! Wij hopen dat jullie er net zo blij van worden als wij! 

 

Een fijn voorjaar gewenst,

Liefs Esther

tulpia.jpg
marmer-roze.jpg