Waarom de Fabryk tuincollectie echt iets toevoegt aan jouw tuin!

Terwijl de zomer op dit moment nog heel ver weg lijkt, zitten wij al weken met de zomer in onze bol te werken aan de nieuwe tuincollectie. Ieder jaar is het ons streven om de klant te verassen met een vernieuwende, praktische maar vooral ook mooie tuincollectie.

Het mooie weer komt er aan en je wilt lekker gaan genieten van je tuin. Is jouw tuin nog niet klaar voor de zomer? Bekijk hier dan de nieuwe tuincollectie en krijg 5 gratis tips!

Voor ieder wat wils

Zoveel mensen zoveel wensen, of smaken in ons geval. Dit jaar komen we met drie verschillende buiten collecties. Ben je nog opzoek om jouw tuin helemaal zomer ready te maken? Dan ben je bij ons bij het juiste adres!

Een rustige Summer Chique lijn, waarin een rustig maar warm kleurenpalet de hoofdrol speelt, met verfijnde lijnen en afbeeldingen. Onze tuinposters en buitenkussens zijn van hoge kwaliteit zo kun je jaren lang genieten van jou product!

De Crazy Summer is helemaal over the top! Uitbundige felle kleuren, gekke kikkers en koeien! Voor de kleurliefhebbers is deze collectie het helemaal! De bijpassende dibond tuinposters maken het helemaal af. Veel vrolijke kleuren, tegelmotief en bloemen maken van jouw zomer echt een crazy summer.

De Black and White collectie spreekt iedereen aan, de strakke grafische lijnen gecombineerd met zachte zwart en wit tonen. De tuinposters zijn hier echte eyecatchers! En onze buitenkussens zorgen ervoor dat je lekker buiten zitten kan en optimaal kunt genieten van de zon! Wil je onze toffe tuinposters en buitenkussens liever even in het echt bekijken kom dan gezellig langs bij onze showroom.

De Fabryk Buitenkussens in jouw tuin! 

Niets is zo fijn als lekker buiten borrelen en genieten met vrienden en familie. Een beetje comfortabel en lekker zitten is dan wel zo fijn, ook dit jaar hebben wij een supertoffe collectie buitenkussens ontworpen. Die zorgen voor extra sfeer en gezelligheid in jouw tuin!

De voordelen van de buitenkussens zijn naast dat ze een lust voor het oog zijn om naar te kijken, ook nog eens vuil en waterafstotend zijn. Dus bij een lichte regenbui is er niets aan de hand. De hoes is ook nog eens uit wasbaar, zo geniet je dus meerdere seizoenen van je buiten kussens.

Buiten eten

Nieuw dit jaar zijn de ge-wel-dige tuinkachels van Kaggels! Je verandert in een handomdraai een stoere houtkachel naar een pizzaoven.

Denk eens aan een oude fabriek, waar arbeiders zicht moesten warmen aan hout gestookte kachels. Dan denk je waarschijnlijk ook aan een roestige kachel, die de werknemers warm moest houden. Precies zo’n kachel is de cortenstaal buitenkachel. Voorheen werd dit gezien als ouderwets, maar anno nu is de industriële look het helemaal. Op voorhand lijkt het misschien een gewaagde keuze. Maar nadat hij in je tuin staat, wil je niet anders meer.

IJzersterk

Cortenstaal is een materiaalsoort, die tot stand is gekomen door het samenbrengen van bepaalde grondstoffen. IJzer vormt de basis, terwijl koper, fosfor, silicium, nikkel en chroom hieraan toegevoegd zijn. Deze rits aan materialen zorgen ervoor dat de cortenstaal buitenkachel ijzersterk is en wel tegen een stootje kan. Als je onhandige oom dus per ongeluk een zetje geeft tegen de haard, hoef je er niet direct bang voor te zijn dat hij stuk gaat.

Weerbestendig

In Nederland willen we er soms nog weleens een handje van hebben om te barbecueën zodra het weer ook maar enigszins goed is. Erg logisch, want wat is er nu leuker dan gezellig buiten eten? Het risico wat hier echter aan kleeft, is het weer. Zodra het met bakken uit de hemel komt, wil je het liefst zo snel mogelijk naar binnen. Alleen niet iedere buitenkachel kan goed tegen de regen. De cortenstaal buitenkachel kan dat wel en is erg weerbestendig. Ideaal en een echte toevoeging aan jouw tuincollectie.

Tuinhaard Troy

Ben je al overtuigd van de cortenstaal buitenkachel en wil je er maar wat graag één kopen? Overweeg dan om Tuinhaard Troy te bestellen. Deze buiten kachel is uitgerust met een pizza oven, waardoor je heerlijk een maaltijd kunt bereiden terwijl Troy je warm houdt. De levertijd is met 2 tot 4 werkdagen erg beperkt, dus je hoeft niet lang te wachten totdat het grote genieten kan beginnen.